Essence,

Essence Mountain Calling trend edition

november 01, 2014 Arabella 6 Comments

Az Essence a múlt hónap elején mutatott Come To Town mellett egy másik téli, valamelyest ünnepi hangulatú trendkiadással is készül, ez a Mountain Calling névre fog hallgatni. :)


01 meet me @ the ski lodge

A válogatás egyik legérdekesebb darabja szerintem a hat színt tartalmazó paletta, a világoskéket én valamilyen más árnyalatra cseréltem volna, de ezt leszámítva tetszik. Kimondottan tetszik.


01 today is fun day, 02 we love winter holidays!

Szemre két kétvégű ceruza érkezik még, a kék nem vonz, a zöld szimpatikus lenne, de a barna oldalát nem hinném, hogy gyakran használnám.

01 snow alert!, 02 let’s climb mount beauty

Két ajakápoló is a Mountain Calling része, "természetesen" a piros áll hozzám közelebb.

01 let’s climb mount beauty

A márka krémes pirosítói közül még csak a (már kifutott?) stiftes verziót próbáltam, mert nem merek esélyt adni a tégelyeseknek, valamiért nem tudok hinni abban, hogy jól teljesítenének.
Valószínűleg a fentit is ki fogom hagyni emiatt, pedig mostanában éppen az ilyen árnyalatokat preferálom.

01 snow alert!

Egy áttetsző púder is a kiadás része, erről túl sokat nem tudok írni. :)


01 today is fun day, 02 we love winter holidays!,
03 let’s climb mount beauty, 04 snow alert!

A krém alapszíneket én a megbízhatatlan minőség miatt semmiképp sem az Essence-től szerezném be, így ez a négy körömlakk számomra felejtős, pedig a kék kivételével mind tetszik.

01 snow alert!

Kapunk egy fedőlakkot is, ez állítólag havas-hópelyhes hatással rendelkezik.

01 meet me @ the ski lodge

01 meet me @the ski lodge

Jön még egy kézkrém és egy zokni, az utóbbi mintája nagyon aranyos, de én nem igazán hordok ilyeneket. :)


Mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz?

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. A zokni, a hóeséses fedő és a paletta tetszik nagyon :)

  VálaszTörlés
 2. A havas fedő és a paletta nekem is tetszik. :)

  VálaszTörlés
 3. Az egyetlen dolog ami tetszik, az a pirosító - a színe, a formulája most éppen nagyon közel áll hozzám. Régen azt hittem a krémpirosító valami ördögtől való dolog, aztán megrendeltem a Make up revolutiontól két krémpírt, és azóta le sem lehet rólam robbantani őket.

  Szóval a pirosítót sajnálom, a többi teljesen hidegen hagy. Főleg a lakkok - egyrészt az összes Essence lakkal meggyűlt a bajom, mióta újak. Aztán... Ezek a színes szerintem benne vannak az állandó szortimentbe is, semmi újat, izgalmasat nem látok bennük.

  Viszont: ha ezt a kiadást sem kapjuk meg, és a Come to town is elkerül minket, akkor idén téli kollekció nélkül maradunk?

  VálaszTörlés
 4. N.: A pír színe nekem is tetszik. :) Én az ELF krémpirosítókat szeretem nagyon, de ezekkel bizalmatlan vagyok, pedig valószínűleg alaptalanul...

  Az új Essence lakkok nekem sem váltak be, egyet vagy kettőt szeretek, de azokat sem a minőségük miatt.

  Szerintem valamelyik biztosan bejön, az az igazság, hogy én ilyenkor még nem vennék mérget rá, hogy mi hol lesz kapható (nem véletlenül nem írok soha ilyen infókat), a Catrice Feathered Fall is úgy volt, hogy nem lesz, aztán mégis...

  VálaszTörlés
 5. Evinde blogján olvastam, hogy nem hozzák be elvileg :/ Mondjuk engem nagyon kevés dolog érdekel a mostani kollekciókból, valahogy minden olyan lapos számomra. Innen pl. csak a zokni tetszik :D

  VálaszTörlés
 6. FranCiiska: Nekem a képeken általában még több dolog tetszik, de venni már nagyon ritkán szoktam trendkiadásos dolgokat. :/

  VálaszTörlés