BeYu,

BeYu - Grey Illusion

október 03, 2014 Arabella 9 CommentsA BeYu holografikus lakkjaira egészen addig nem figyeltem fel, amíg szuvenírként hozzám nem került egy. Aztán mikor felkentem, egyszerűen nem értettem, hogy hogyan kerülhettük el egymást ilyen sokáig ezzel a kollekcióval.


Az üvege nem került különösebben közel a szívemhez, de a lapított ecsetét kifejezetten kedvelem.


Nagyon szeretem a közeli képeket - nézni és készíteni is - , de ezúttal ebben csődöt mondtunk a gépemmel. Ugyanis felkenve ezerszer szebb ez a lakk, mint az üvegében. 
Az állaga viszonylag sűrű, én általában a híg lakkokat preferálom, de mivel ez még a sűrűsége ellenére is nagyon könnyen kezelhető, egyenesen zseniálisnak tartom. Engem valamelyest ebből a szempontból (is) a holografikus A-England-ekre emlékeztet, de még azoktól is jobb egy fokkal, játék vele a körömfestés.

A fedése egy rétegben is elegendő lehet, azonban én megszokásból kettőt használok belőle.

Én alapvetően hadilábon állok a szürke lakkokkal, ugyanis magamon nagyon kevés tetszik, és még azt a néhányat sem használom gyakran. A Grey Illusion a kivétel.

Az alapszíne szürke, de nagyon trükkös szürke: bizonyos fényviszonyok között enyhe meleg, olívás tónus fedezhető fel benne, ezt nem sikerült túl jól elkapni, de az utolsó képen felsejlik belőle valami.
Ez az izgalmas alap van megbolondítva nagyon apró holografikus mikrocsillámokkal - a finise egy az egyben olyan, mint az A-England hasonló lakkjaié, mondjuk az általam annyira szeretett Sleeping Palace-é.
Emiatt valahányszor ránézek a kezemre, mikor a Gray Illusion-t viselem, mindig olyan érzésem van, hogy egy angol lakk van a körmömön - meggyőződésem, hogy a Gothic Beauty kollekció Dorian Gray-e ilyen kellene legyen.

Ha minden igaz, már kifutó, akciós áron is rá lehet bukkanni, nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom! :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Szép ez a lakk, de csak másokon! Magamon valahogy nem tudom elviselni a hasonló szürke árnyalatokat sajnos. :(
  Off: Nem tudnád esetleg úgy feltenni a képeket, hogy meg lehessen nyitni nagyobban? Így kifolyik a szemem, annyira nézem őket, de sokszor még így se látom a lényeget, pedig pl. gyönyörűen fested a körmeidet. :)

  VálaszTörlés
 2. Zizitim: A szürkék nagyon nagy többségét én sem szeretem magamon. :)
  Húha, a megnyitáshoz a belső képfeltöltőt kéne használnom, azon viszont hiába állítok bármit, lerontja a képek minőségét. De megpróbálok kitalálni valamit, azt viszont nem ígérem, hogy már a következő néhány bejegyzésben lesz változás, mert többet is időzítettem már, ne haragudj. :$
  És köszönöm, kedves vagy! :)

  B Ruhamania: Örülök, hogy tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Zizitim: Könnyebben ment, mint hittem, ha így megfelel, ekkora méretben is fel tudom tenni a képeket, így külön megnyitni sem kell. :) Azt viszont továbbra sem ígérem, hogy a már bekészített bejegyzéseken módosítok, igaz, körmös nincs is sok, kettő talán.

  VálaszTörlés
 4. Nem igazán hordok szürke lakkokat, csak egyetlen darabom van belőle, de ez a szín eszméletlenül tetszik! Azokat a fajta színeket kedvelem, amikben van "élet", vagy hogy is mondjam. Nem sápatagok, tűnékenyek, hanem erőteljes, kifejező színük van még akkor is, ha szürkéről van szó. Talán pont ezért nem szeretem a halvány árnyalatokat és a púderes színeket a körmeimen, olyan áttetszőnek, tűnékenynek érzem magam tőlük. Ez a lakk viszont ahogy írtam is, tökéletes :)

  VálaszTörlés
 5. Pontosan értem, mire gondolsz, én is az ilyen színeket szeretem jóformán mindenben, bár talán pont a bézs/pezsgőszín kivétel, én azt lakként foil vagy holografikus finis esetén megtűröm magamon.
  Örülök, hogy tetszik! :)

  VálaszTörlés
 6. Csodásan áll Neked ez a lakk, eszméletlen elegáns hatást kelt *.*

  VálaszTörlés
 7. Tényleg nem egyértelmű, milyen színe van, de nekem díszítve jobban tetszene, talán mert kicsit idegenkedem az ilyen árnyalatoktól.

  VálaszTörlés
 8. Djkaty: Köszönöm, kedves vagy! :)

  Audrey80: Én is el tudom képzelni díszítve is, később feketével nyomdáztam rá, de a nyomdázást még csak tanulom, nem mertem megmutatni úgy is. :)

  VálaszTörlés