A-England,

Szeptemberi kedvencek

szeptember 30, 2014 Arabella 5 Comments

A szeptember viszonylag hosszúnak tűnt, és a balszerencsém ezúttal sem tört meg. Már sokadik éve minden szeptember elején vagy valamilyen kisebb baleset ér, vagy megbetegszem, nos, most megúsztam az utóbbival.

Nézzük a kedvenceket. :)


Közel sem sminkeltem minden reggel a Naked-del - a nyűgösebb, sietősebb napokon általában ellustálkodom a szemfestést -, de így is bőven ezért nyúltam a leggyakrabban.

A Clinique Chubby-val is hasonló a helyzet, nem ezt használtam minden egyes nap, de az erőteljesebb, pigmentált ajakszínek közül magasan ez volt a befutó.


A Korres Wild Rose ajakvaja nem egészen olyan, mint amilyenre számítottam rendelés előtt, de mostanra sikerült megszeretnem "önmagáért". Biztos, hogy nem fogom ismét megvenni, ha elfogy, de ebben a hónapban előszeretettel kenegettem.

A Popcorn radírt már jó párszor dicsértem, most is csak jót tudok mondani róla, és pontosan az ellenkezője igaz rá, mint az ajakápolóra: ha kiürül a tégely, ezt mindenképp pótolni fogom.


A BeYu szürke holografikus lakkjáról a héten be fogok számolni bővebben is, 
a Freya's catsről pedig már épp eleget áradoztam. :)
Az A-England Rose Bower-nek még a tavaszi akció során lettem a tulajdonosa, és bár nem kiemelkedő kedvenc, az elmúlt pár hónapban egyértelműen ez vált a legtöbbet használt lakkommá.


A L'Oréal Ever Rich hajápolóit nagyon szeretem, de a pakolás az, amire a legkisebb kétség nélkül azt merem mondani, hogy minden száraz, vastag szálú hajjal rendelkező lánynak ki kellene próbálnia. Zseniális, és bár talán elsőre furcsának tűnik, de még gazdaságos is, mert a töménységének köszönhetően sokkal lassabban fogy, mint az olcsóbb termékek.


A Garnier olajos testápolója már az első pillanatban belopta magát a szívembe, mennyei illata van és hatásos is. Szeptemberben csak ezt használtam, már nincs is sok benne. :(


A Palmolive Oriental Beauty Sophisticated tusfürdőt már mutattam nektek a Facebookon, de muszáj itt is megemlítenem. Az állaga egész jó, nem szárít, eddig semmi különös. Viszont az illata, az illata! Intenzív, édeskés, de kicsit gyümölcsös is, engem a hibiszkusz miatt mindig egy csésze finom teára emlékeztet. Próbáljátok ki, ha tehetitek! :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. A Naked Basics nálam is hatalmas kedvenc az utóbbi időben, szinte csak ezt használom, ha egyáltalán sminkelek. A Popcorn ajakradírt is nagyon szeretem és Chubby Stick-ből is van itthon pár árnyalat, igaz én inkább a világos színeket kedvelem magamon. :)

  VálaszTörlés
 2. A Palmolive tusfürdőt én is szeretem, tényleg finom illata van. Hajpakolásból én nagyon régóta a Kallos Serical Latte-t használom, tökéletes, az ezer forint körüli és rengeteg van benne, szóval sokáig elég, szerintem verhetetlen :D

  VálaszTörlés
 3. A Garnier testápoló nekem is belopta magát a szívembe, még melegebb, úgymond nyáriasabb - ha lehet ezt a szót az előző évszakra használni :D - napokon sem volt túl nehéz.

  Szeretnélek jelölni egy TAG kitöltésére, benézel hozzám? :)
  http://njoythestyle.blogspot.com/2014/09/mindent-az-otthonomrol-tag.html


  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Az EverRich termékcsalád nekem is nagy kedvencem! :)

  VálaszTörlés
 5. Zizitim: Akkor sok közös kedvencünk van. :)

  Barbi: Én a Kallost még nem próbáltam. Egy-két éve szerettem volna tenni vele egy próbát, de a környékünkön sehol sem találtam. :/

  Reni: Örülök, hogy neked is bevált a testápoló, és köszönöm, hogy gondoltál rám! :)

  Kamiii: Megértem, mert ha az én hajamat képes puhává varázsolni, akkor ennek a családnak tényleg tudnia kell valamit. :)

  VálaszTörlés