A-England,

A-England - Saint George

szeptember 05, 2014 Arabella 6 Comments
Míg a kezemben nem fogtam, a Saint George vegyes érzéseket váltott ki belőlem. Tetszett, de a róla készült képeket nézve rendre azon bosszankodtam, hogy mennyivel szebb lenne a kék tónus nélkül - talán kevésbé különleges, de szebb. Emiatt nem rendeltem meg sokáig, attól tartottam, hogy élőben is valahányszor ránéznék, az jutna eszembe, hogy a kékség nélkül ez lenne a tökéletes méregzöld.
Aztán megérkezett, és minden kétségem elmúlt.

Felkenni nagyon könnyű, pedig kifejezetten sűrű, de ebben az esetben még ezt sem érzem kellemetlennek. A fedése kiváló, egy réteg is elegendő lehet belőle, de én megszokásból kettőt használok. Önmagában nem kifejezetten fényes, fedőlakk mindenképp kell rá.


Ha nagyon realista akarok lenni, enyhén kékbe hajló zöld alap sok-sok apró holografikus csillámmal.

Szórt fényben a holo alig-alig észrevehető, és kékesebbnek is tűnik az alapszín:Napfényben azonban ahogy a két alsó képen láthatjátok (a minőségükért elnézést, véletlenszerűen készültek, de ezek a legvalósághűbbek) újjászületik a Saint George. A holografikus hatástól élettel telibbé, még egyedibbé válik, továbbá érdekes módon így a zöld is dominánsabb benne.

A tartóssága nem kifejezetten acélos, a napfényben készült képeken másfél napos, de már felfedezhető némi kopás a végeken. Én ezt nem tartom nagyon gyenge teljesítménynek, viszont botrányosan gyengének sem, és a többi jó tulajdonságáért el is tudom nézni neki. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Csodaszép ez a lakk, mindenképp meg fogom venni egyszer. Bár nekem pont a kékes tónus miatt tetszik ennyire :)

  VálaszTörlés
 2. Én is inkább a zöldes oldalát kedvelem, habár még nem birtoklom ezt a szépséget. Na majd egyszer :)

  VálaszTörlés
 3. nuada Stenonis: Megértem azt is, ha a kékessége miatt tetszik, mert azt még én is elismerem, hogy attól különleges. :)

  Megaera: Ami késik, az eljön. ;)

  VálaszTörlés
 4. Mostanában egyre jobban tetszenek az ennyire sötét zöld lakkok, meg fogom nézni ha legközelebb a Nailland-nél járok!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik ez a lakk, de nem tudom, magamon mennyire szeretném. Van egy méregzöld lakkom, és talán ha egyszer volt rajtam... talán egyszer majd kipróbálhatom ezt a szépséget. :)
  Nagyon tetszik most a körömformád, rövidebb is lett, vagy csak más a formája?

  VálaszTörlés
 6. Fru: Szerintem szeretnéd. :)

  Petra R.: Hümm... ez szerintem a kékes tónusa miatt nem hasonlít kifejezetten egy méregzöldre, ha úgy általában szívesen viselsz sötétebb színeket, érdemes lehet egy esélyt adnod neki. :)
  Köszi, elméletileg egyik sem változott, csak most távolabbról fotóztam és az üveg formája is sokat számít, pl. a kicsiny, gömbölyű Essence-eket nem tudom így fogni, és azért tűnhet kicsit másnak a képeken. :)

  VálaszTörlés