csacsogós

Írószerek, új sorozat, csacsogós

augusztus 20, 2014 Arabella 6 Comments


Ünnep van, de egyben poszt-nap is, úgyhogy ma ismét csak mesélnék kicsit. :)

Az utóbbi hetekben javarészt a munkáról szólt az életem, amit egyáltalán nem bánok, de az sincs ellenemre, hogy úgy tűnik, szeptemberben két hétvégén is ki fogok kapcsolódni. Aki már rágebben olvas, talán tudja, hogy kifejezetten szeretem Budapestet, az egyik alkalommal ott fogok kirándulni, az azt követő hétvégén pedig egy kedves barátnőm megy férjhez Debrecenben, nagyon várom már az esküvőjét. :)


Ha akarnám sem tudnám titkolni, hogy már-már mániákusan szeretem a kencéket, azonban újabban egy másik szenvedélyem is lett: az írószerek. Ez egyébként a munkámnak köszönhető, a hétköznapok nagy részét füzetek, mappák, ceruzák és tollak között töltöm, adott volt, hogy megnő az érdeklődésem irántuk.
(Itt kell megjegyeznem, hogy Apolka tegnapi bejegyzését szinte nyálcsorgatva olvastam, ha bárki más tervez hasonló posztot, hajrá, kíváncsi lennék, mivel készültök az iskolára. :) )


A nyár második felében szinte teljesen mellőztem a sorozatokat, lazításképp inkább zenét hallgattam (bár azt hallgatok most is, például épp Leander Rising-et), de egy-két hete elkezdtem a Witches of East End-et. Már be is fejeztem az első évadot, tetszett, de azért volt egy-két pillanat, ami nekem már durva volt. Bár ehhez azt nem árt tudni rólam, hogy szinte bármit elolvasok, de vizuálisan elég szűk a komfortzónám. Ennek ellenére szerintem folytatom majd a második évadot, még úgy is, hogy az sötétebbnek ígérkezik, mert az alaptörténet nagyon tetszik.

Én a nap hátralévő részében fotózni akarok, majd talán megnézem az Aranyhajat, este pedig sétálni szeretnék a városban. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Én is írtam hasonló bejegyzést tegnap, mármint vissza a suliba haul posztot :) Hol dolgozol egyébként? :)

  VálaszTörlés
 2. Ó, de jó, olvasom is. :) Nem nagy titok, de a munkával kapcsolatban inkább írtam egy üzenetet Twitteren.

  VálaszTörlés
 3. előrejelezném anélkül, hogy bármi konkrétat mondanék, hogy a második évadban nem csak egy-két pillanat durva (ezt már nem jellemezném boszorkányoshelyeskének), de nekem pont ezért még jobban is tetszik, minf az első.

  VálaszTörlés
 4. Azóta már megnéztem az első rész felét, valóban durvábbnak tűnik. Ennek ellenére szerintem folytatni fogom, túlságosan tetszik ahhoz, hogy emiatt abbahagyjam. :)

  VálaszTörlés
 5. Szeretni fogod a huszonhatodikai posztom, úgy érzem. :D Nekem is megírnád, hogy hol dolgozol? Kíváncsivá tettél. :D

  VálaszTörlés
 6. Jóó, akkor már várom a huszonhatodikát. :)
  Persze, írok Twitteren. :)

  VálaszTörlés