csacsogós

Harmadik blogszülinap

augusztus 08, 2014 Arabella 18 Comments

Az ehhez hasonló évfordulókon rendre azt szokták mondani az érintettek, hogy nagyon elszaladt az idő, olyan, mintha az ünnepelt esemény szinte csak most következett volna be. Én nem így érzem. Pont ellenkezőleg. Olyan, mintha már ezer éve írnám ezt a blogot - mintha a részem lenne. Nem, nem is mintha, tényleg az. :) 

Teljes mértékben az életemhez tartozik a fényképezés és az írás - az előbbit is élvezem, de az utóbbit csak igazán, nem tudnám elképzelni a mindennapjaimat nélküle.

Nem tudom elég helyen és elégszer hangsúlyozni, hogy mindig nagyon örülök nektek, akár ha csak idekattintotok, ha beleolvastok egy bejegyzésbe, esetleg még hozzászólást is írtok. Őszintén hálás vagyok azért, hogy van kiknek blogolnom - én azt az elvet vallom a magam részéről, hogy ez a blog (és vele együtt én is mint a szerzője) értetek van mindenekelőtt. :)


Pár hónapja elhatároztam, hogy nem fogom erőltetni a játékokat, de mégiscsak valamiféle szülinap van, ilyenkor pedig jól esik ajándékot adni. :) Ezúttal hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy az lesz a legjobb megoldás, ha a nyertesnek is lesz némi beleszólása a nyereményébe, így a szerencsés egy tetszőleges árnyalatú Mac rúzst választhat az alapkínálatból.

Ha szeretnétek nyerni, a Fecebookon kitett kép alá írjátok meg, melyik árnyalatot választanátok, ez a jelentkezés feltétele, az oldal lájkolása vagy a megosztás nem kötelező, de ha esetleg megtennétek, nagyon hálás lennék érte.

Köszönök mindent, remélem, a következő három évben is velem maradtok! :)

Ajánlom Neked

18 megjegyzés:

 1. Gratulálok, boldog blogszülinapot és még sokat! :))

  VálaszTörlés
 2. Még sok-sok szülinapot neked ^^ És köszönjük a játékot, régóta álmodozom egy mac rúzsról :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon sok boldog blogszülinapot kívánok neked, remélem még sok-sok szuper poszttal kedveskedsz nekünk! :) Köszönöm nagyon a lehetőséget, természetesen élek vele! :P

  VálaszTörlés
 4. Aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! :)

  VálaszTörlés
 5. Juhuu, még sok ilyen évfordulót kívánok neked-nekünk! ;) A rúzs nem hoz lázba, így a játékra most biztos nem jelentkezek, de egyébként szerintem azért jól esik az olvasóknak ez a kedves felajánlás. És drukkolok, h olyan nyerje, aki tényleg követ is! ;)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm! :)

  Igen, rémlett, hogy te nem vagy rúzsos, de most ettől univerzálisabb ajándékot nem tudtam kitalálni. :( Annak nagyon örülnék, ha jól esne nekik, végül is ez a cél. :)

  VálaszTörlés