BeautyBay,

BeautyBay Blending Sponge

augusztus 12, 2014 Arabella 3 Comments


Amikor megjelentek a különböző "sminkszivacsok" - a Beauty Blender és társai -, ugyan kíváncsi lettem rájuk, de nem gondoltam úgy, hogy tudnának annyit, mint amennyibe kerülnek, és valóban szebben lehet velük alapozni, mint egy jó ecsettel. Így komolyabban soha nem gondolkodtam a megvásárlásukon, mígnem egy rendelés mellé ajándékba kaptam a képeken látható sminkszivacsot.

Lényegében a semminél is kevesebbet vártam tőle, jó darabig ki sem próbáltam, majd adtam neki egy esélyt, és a legutóbbi kedvences posztban már szerepelt is. Igazi sikertörténet az övé nálam. :)


A nagyobb testvéreihez hasonlóan csepp alakú és viszonylag masszív, merev, nem a legkönnyebb összepréselni - már amennyire egyáltalán lehetséges, ugyanis a tömörsége miatt nem is lehet csak minimálisan összenyomni.

Én szárazon és vizesen egyaránt szoktam használni, a víz a méretén nem változtat sokat, alig-alig lesz nagyobb tőle, azonban pont azt a tulajdonságát erősíti a nedves használat, amit a legjobban szeretek benne.


Hihetetlenül vékonyan lehet vele eloszlatni az alapozót, ha ezt használom, szinte teljesen beleolvad a bőrömbe a használt termék. Továbbá mivel nagyon kevés is elegendő így, érzetre is sokkal komfortosabb a smink, ami nyáron különösen jön jól.

A tisztításától nagyon tartottam, két-három használatonként szoktam kimosni, és féltem, hogy ez gyorsan megviseli majd, de szerencsére eddig strapabírónak tűnik. Kopásnak vagy bármi hasonlónak eddig semmilyen nyomát nem vettem észre, pedig már közel két hónapja teljesen mellőzve vannak az ecseteim miatta.

Nyilván ez csak egy típus a rengeteg szivacs közül, de ez nekem határozottan bevált, így azt hiszem, idővel egyre bátrabb leszek ezzel a terméktípussal, és talán teszek majd egy próbát a Real Techniques verziójával is. :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Sokat gondolkodtam én is a témán, mert szeretem az ecsetes alapozást, nem tudom kipróbálnám-e a beauty blendert, de ha egyszer lesz rá lehetőségem lehet teszek vele egy próbát.

  VálaszTörlés
 2. Én is sokszor látom, hogy egyre többen átpártolnak a sminkszivacsok használatára. Kissé még kételkedem ezért is nem vettem még, pedig mindenhol dicsérik, hogy szebben oszlatja el a bőrön az alapozót. Lehet már csak egy plusz lökés és én is kipróbálom

  VálaszTörlés
 3. Megaera: A Beauty Blendertől én még mindig tartok kicsit, nem szívesen adnék ki rá annyit, amennyibe kerül, de a RT verziója egyre jobban vonz. :)

  Ingrid: Lehetek én a plusz lökés? Tessék kipróbálni, megéri! :)

  VálaszTörlés