lila,

Rimmel Moisture Renew - Sloane's Plum

május 19, 2014 Arabella 9 Comments

A néhány nappal ezelőtti kérdéssorban már említettem, hogy nagyon megkedveltem a Rimmel új rúzscsaládjának egyik árnyalatát, nevezetesen a Sloane's Plum-ot, erről szeretnék most bővebben mesélni. :)
A csomagolása kicsit könnyű, de jól zár, és nekem a lila kupak is tetszik, egyedinek találom. :)

"Természetesen" a legmerészebb színt választottam, de erről majd később. :)
Az illata elég erős, klasszikus rúzsillat, közel sem vagyok biztos benne, hogy mindenkinek tetszene, de szerintem érdemes átlendülni rajta. Ugyanis az állaga mesés. Csúszós, selymes, nagyon könnyen siklik ajkakon, és a viselete is kellemes. Kifejezetten könnyed, mintha csak egy alig fedő ajakkence lenne, pedig egész pigmentált.
A drogériákban elérhető rúzsok közül magasan ezt a családot tartom a legjobbnak állag tekintetében, engem kicsit a Guerlain Kiss Kiss-ekre is emlékeztetnek. 


(A valóságban nem volt ennyire sötét az arcom a dekoltázsomhoz képest.)

A Sloane's Plum egy közepes-sötét bogyószín, a teszter a kezemen próbálva már-már bordónak tűnt, és a színmintán is ilyen, felkenve viszont rajtam a nevéhez hűen lilába hajlik.
Én a rúzsokat tekintve elég bátor vagyok, lényegében bármilyen árnyalatot bármilyen alkalomra felkenek, viszont ezen reggelente még én is elgondolkodom, hogy nem-e lesz sok. Félreértés ne essék, szeretem, de ez még nekem is a komfortzónám szélén egyensúlyoz.

A rúzsok ápoló hatását hallva én már általában csak legyintek, nagyon kevés olyan akad, amelyiknél éreztem is ilyet: de az egyik kivétel pont ez a Rimmel. Nem ér fel egy gazdag balzsammal, de annyit tud, mint egy közepes ajakápoló. Cserepes ajkakra nyilván ezt sem kenném fel, de enyhén száraz szájra igen, azon teljesen elfogadható és valóban tud is segíteni rajta.

A tartóssága átlagos, evés-ivás nélkül bő három órát bír, utána nem árt megigazítani.

Összességében: Ha a nem túl drága rúzsok közül szeretnétek kifejezetten jót választani, akkor én úgy gondolom, ezt a családot mindenképp érdemes szemügyre venni. Szerintem idővel majd én is be fogok szerezni egy másik árnyalatot is. :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, irigylem,hogy ilyen bátor vagy a rúzsok terén!:)

  VálaszTörlés
 2. Én is éppen ma írtam az In Love With Ginger-ről. :D Majdnem szóról szóra megegyezik a véleményünk az új formuláról. :) Szerintem nem kell gondolkoznod ezen a rúzson, mert nagyon jól áll - sikkes vagy, azt hiszem ez a jó szó. :) http://szepseglabor.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Tatus: Köszönöm! Igazság szerint nekem nincs is nagyon más választásom, a természetesebb színek sajnos nem állnak túl jól. :(

  Szabina: Csak most láttam a bejegyzésed, a te árnyalatod is csodaszép! Köszönöm a kedves szavakat, és azt is, hogy meggyőztetek, érdemes tenni egy próbát ezzel a családdal. :)

  VálaszTörlés
 4. Ez viszont nagyon jól áll! :D
  Manka

  VálaszTörlés
 5. Hű, tényleg nagyon jól áll ez a szín! :) Régóta keresek már egy olyan rúzst, ami tényleg pigmentált is, hidratál is, és a textúrája is rendben van, ja, és nem csillámos! :D Megfogom nézni magamnak ezt a Rimmel családot! :)

  VálaszTörlés
 6. Köszi! :) Ha veszel is, majd írd meg, melyik árnyalatot választottad és mik a tapasztalataid. :)

  VálaszTörlés