bordó,

OPI - Tease-Y Does It

május 03, 2014 Arabella 5 Comments


Nagyon régóta megvan ez a lakk, nagyon szeretem és jó ideje szerettem volna már megmutatni nektek, viszont a fotók eddig rendre az utamba álltak: soha nem volt megközelítőleg sem olyan szép rajtuk, mint valójában. Az alábbi képekkel sem vagyok maximálisan elégedett, mert ha lepillantok a körmömre, még mindig érdekesebbnek látom, de nem halogatnám már tovább ezt a bejegyzést. :)


A Tease-Y Does It azon ritka árnyalatok közé tartozik, amelyek az üvegükben kevésbé mutatósak, mint felkenve. Ha nem tartom fény felé és mozgatom kicsit, csak egy sima sötét színnek tűnne - pedig nem az.
Ezen túllépve az OPI-külső még mindig a kedvenceim közé tartozik, tetszik ez az egyszerű forma, továbbá a lapított ecset is közel áll a szívemhez. :)
Az alapszíne egy nagyon sötét, barnába hajló bordó, és ez van megbolondítva sok-sok apró püspöklila és rozsdás csillámmal, amik felkenve nagyon jól érvényesülnek - épp csak a képeken nem.

Az állaga egyértelműen folyós, de én pont ezt preferálom a sűrűbbekkel szemben. :) Két réteg szükséges belőle, egyben még elég vérszegénynek tűnik, de a második megoldja a problémát.
A legnagyobb erőssége szerintem a tartóssága, a képeken négy napos, és egyedül a hüvelykujjamon látható minimális kopás, de hozzáteszem, hogy én azt is csak a fotókon vettem észre, élőben hibátlannak tűnt és tűnik még mindig, pedig azóta újabb két nap eltelt. 

Tudom, hogy a nyakunkon a nyár és az élénk színek, de ha szeretnétek egy sötét és nagyon tartós lakkot egy személyben (vagy üvegben :) ), akkor bátran ajánlom a kicsikét. :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Nagyon jól áll ez a szín, jól néz ki :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lehet a körmeiden, sajnos a képeken nem jön át az igazi szín :(

  VálaszTörlés
 3. Ági, Hatás Lakk: Örülök, ha még így is tetszik nektek! :)

  T. Andi: Szerintem sem sajnos, de már mindenképp meg akartam mutatni, mert itt a nyár lassan, és nem lesz aktuális. :/ Próbáltam közben másoknál jobb fotót keresni, hátha az segítene, de egyet sem merek linkelni, mert rajtam azokhoz képest is más. :(

  VálaszTörlés
 4. Hupsz, és most találtam egyet, itt majdnem tökéletesek a képek: https://nailinit.wordpress.com/2011/08/16/opi-tease-y-does-it/
  Sok helyen kifejezetten bordónak tűnik, de nem az, a fenti linken lévő fotók nagyon közel állnak a valósághoz. :)

  VálaszTörlés