Bomb Cosmetics,

Februári kedvencek

február 28, 2014 Arabella 5 Comments


A legtöbb ilyen bejegyzést azzal kezdtem, hogy a szemsminket ebben a hónapban is ellustultam, és szinte egyáltalán nem használtam szemhéjpúdereket, reggelente beértem egy krémes festékkel. A februárra ez nem volt igaz, csupán két-három nap volt, amikor a Painterly-ért nyúltam, ezúttal szívesen pepecseltem préselt porokkal, azok közül is főleg a Sleek Oh so special-ben lévőkkel.
Azonban még így sem mondanám azt, hogy rajongok ezért a palettáért, nem ez a színvilág a legelőnyösebb nekem, de azért próbálom használgatni, igaz, a színek javába még alig ért párszor az ecsetem. Szerintem a képen is elég jól látszik, hogy mely árnyalatok állnak hozzám kicsit közelebb, bár a fényes színek valahogy gyorsabban fogynak, ezért írom is: az Organzát és a Gateau-t kedvelem (felső sor balról a második és alsó sor balról a második), főleg az utóbbit, jól fel lehet dobni velük a matt színeket, a Wrapped up -ot szinte már egyenesen szeretem (az alsó sorban jobbról a második), mert jól kihasználható, de a Celebrate a kedvencem (jobb felső sarok), ezzel próbálom enyhíteni a Vintage Romance utáni sóvárgásomat.

A szokásos satírozószínem elfogyott, így most egy régi Essence trendkiadás, nevezetesen a Whoom! Boooomm!! egyik szemhéjpúderét használom erre a célra, a Bourjois tusnak pedig ismét itt a helye, igyekszem most már tényleg írni róla. :)


A Sun Club bronzosítót én inkább pirosítónak használom, nem is határozottan bronz, inkább mályvás árnyalat. Engem lepett meg a legjobban, de bizony a minősége is egész jó. :) Ha mégis kifejezetten pirosítót szerettem volna, a Bourjois Rosé Frisson-t vettem elő, egyszerű, nem túl harsány, de azért látható.
A theBalm Highlighter a januári kedvencek közé még nem fért be, mivel csak a hónap közepén-második felében érkezett meg, így igazságtalannak éreztem volna, most viszont már teljesen helyénvaló a szereplése. Csodás, mesés, remek, csak ilyen jelzőkkel tudom illetni. Remélem, a következő héten már eljutok a tesztjéig. :)


A Madre Bees ajakápolót még mindig zseniálisnak tartom, éjszakára ezt használom legszívesebben.
A színes dolgok közül a Catrice Love Di-Wine volt az egyik favoritom, a tartóssága mindenképp elismerést érdemel, de a színe is nagyon közel áll hozzám. Kicsivel elmaradva mögötte, de a L'Oréal Milady is megérdemli a kedvenc-titulust, bár nem tökéletes, sikerült belopnia magát a szívembe.


Nálam telibe találtak az új Catrice lakkok. A piros Crushed Crystals-t mintha nekem találták volna ki, a Berry Potter & Plumbledore pedig az egyik legkülönlegesebb darab a készletemben. Tudom, hogy megígértem, megmutatom a körmömön is, de egészen tegnapig nem volt hajlandó elfogadható képet készíteni róla a masinám, viszont most már semmi sem állhat a poszt útjába. :)


Februárban felváltva használtam két illatot, és bárhogy is próbáltam, nem tudtam közülük választani. Az egyik a Jean Paul Gaultier Classique edp, a másik pedig a Lancome Trésor Midnight Rose volt. Azt hiszem, ezek nem csak a februári kedvenceim, hanem úgy összességében is ez a két illat áll hozzám a legközelebb.


Már mikor az első benyomásaimat írtam a Lush Popcorn ajakradírjáról, akkor is rajongtam érte, és ez azóta sem változott.
Ez a hónap a szappanok felfedezésének időszaka volt, a Bomb ribiszkés verzióját nemrégiben dicsértem már, de meg kell említenem a Lush Angel's Delight-ját is, nagyon-nagyon jó a kicsike.


Bizsu most nincs, viszont egy más típusú állandó kiegészítőm volt: a Ritter Sport kókuszos verziója. Ha eddig még nem kóstoltátok, ne hagyjátok ki, nagyon-nagyon finom!


Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Az Oh So Specialt szeretném majd első Sleek palettaként megrendelni. :)

  Én egyébként egy kontúrozó-pirosító paletta testszínével satírozok, de épp a minap gondolkodtam rajta, hogy ha az elfogy, szerintem a Catrice arcpúdere is tökéletes lenne ennek a funkciónak a betöltésére. Meglátjuk majd :)

  VálaszTörlés
 2. Jajj az Oh So Specialt de szeretem :)! És amúgy is jó kis kedvencek :)!

  VálaszTörlés
 3. Mea: Ha szívesen használsz rózsaszínt, akkor nem rossz választás. :)
  Igazad lehet, szerintem is megfelelhet egy púder is erre a célra, csak nekem valamiért az a beidegződésem, hogy márpedig ezt szemhéjpúderrel kell... pedig butaság. :)

  Szandra: Igen, tudom, hogy te nagyon szereted, és meg is értem, neked csodásan állnak ezek a rózsás-finom árnyalatok. :)

  VálaszTörlés
 4. hol találtál ilyen csokit? ezer éve keresem, de Magyarországon nem láttam sehol, mindig csak külföldről hoztak kókuszosat az ismerősök :)

  VálaszTörlés
 5. Én Intersparban szoktam venni, de a Müllerekben is láttam már. :)

  VálaszTörlés