Alverde,

Januári kedvencek

január 31, 2014 Arabella 6 Comments


Januárban magamhoz képest kifejezetten változatosan sminkeltem, és pontosan ezért volt nehéz kiválogatni a kedvenceimet, ugyanis nagyon kevés dologra került sor többször is, márpedig a havi befutók közé kerülés egyik alapfeltétele nálam ez.

Aminek nagyon stabilan itt a helye, az a Max Factor CC kréme. Igen, megint kedvenc, nem tudok mit tenni, nekem tényleg bevált, mindennap ezt vettem elő. A Catrice Gel Shine rúzsait is nagyon megszerettem, színügyileg talán közelebb áll hozzám a Love's Di-wine, de a másikat sem hanyagoltam el. :)


Az Alverde éjszakai szempillaszérumát még valamikor nyár elején kaptam tesztelésre, de akkor ki sem tudtam próbálni, mert sikerült úgy elraknom egy fiók mélyére, hogy csak december végén akadtam rá. Azóta viszont szorgalmasan kenegetem, és tetszik az eredmény.

Míg a többség a pirosítókra vagy a bronzosítókra esküszik, én a highlighterekre. Ebben a hónapban sikerült lecsapnom egy régóta vágyott darabra, nagy volt a kísértés, de mivel azt még csak tesztelgetem, nem került ide. A Catrice folyékony verziója viszont teljes joggal szerepel a képen, szuper darab, nagyon sajnálom, hogy limitált volt.


Sokakkal ellentétben én nem vagyok maradéktalanul elégedett a Real Techniques ecsetekkel, és minél többet használom őket, annál biztosabb vagyok a véleményemben. Kevés kivétel van, de a kontúrecset pont az egyik ilyen, őt még én is tökéletesnek tartom, igaz, főként nem kontúrozáshoz használom, inkább highlighterhez.

Nem sok kifutó Essence termék hatott meg, egy pigmentre viszont még én is lecsaptam, nevezetesen a Pure love-ra. Egyáltalán nem bántam meg, csodás darab, mesés finise van és szerintem mindenkinek jól állhat. Ha eddig nem tettétek meg, amíg még lehet, mindenképp nézzétek meg, az akciós árát nagyon megéri! :)


Tudom, hogy a blogon nem ez látszott, de mostanában nem volt túl sok időm lakkozni, és most kivételesen a visszafogott színek ellen sem volt kifogásom, úgyhogy főleg az Anny és a Rimmel sand lakkjait kaptam elő.


A TBS Chocomania edt-jéért soha nem fogok rajongani, viszont ezekben a hetekben jól esett viselni, élveztem a kesernyés-férfias jellegét.


A bizsuk terén már közel sem volt olyan érdekes ez a hónap, leragadtam két darabnál, ennél a lógós fülbevalónál, amit még valamikor nyár elején vettem és egy gyűrűnél, amit karácsonyra kaptam. Sajnos a gyűrűt nem igazán sikerült visszaadni a képen, mert csak felvéve állnak úgy a rajta lévő bogyók, ahogy kellene. Kicsit talán meglepő, kicsit durva és furcsa, de én gyűrűből pont az ilyeneket szeretem. :)


Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. az alverde spirált tényleg csak használni kell és picit hosszabb meg tán dúsabb pillákat is kapunk (mármint gondolom a miniket is megnöveszti, azért tűnik dúsabbnak a már kipingált pilla). a cc krémet én is sokszor használtam a water dropsommal felesben, így tökéletes kombó. :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem a dússággal nem volt gondom, abban nem is vettem észre változást, de hosszban igen, ha nem is nagyot. Én arra gondolok, hogy a talán vékonyabb, már nagyon-nagyon gyenge pillavégeket erősíti meg, így hosszabbít. :)

  A Lioele nekem most még sötét lenne keverve is, de ha jön a jobb idő (és vele a már nem szellemhez illő arcszín), én is ki akarom próbálni őket együtt. :)

  VálaszTörlés
 3. Én mindig meglepődök, mikor írod, h mennyire világos bőrű vagy, az én szememben nem tűnsz hófehérkének és ezért nem is tudom ezt "megjegyezni". Nekem pont most jó ez az árnyalat, tavasztól már kezdek kibarnulni belőle, nyáron pedig szörnyű. Biztos a szeplők is okozzák ezt olyankor...
  Jah és megleptél, h nem vagy maradéktalanul elégedett az RT ecsetekkel, nekem is van egy csomó (és tény, h nem használom a felét és a pirosítóecset pl. nekem is mellélövés, nem tudom vele magam szépen kipirosítani magam, de ez a bénaság az én hibám), szóval szerintem mind jó, csak max. nem kellett volna hevesen berendelni. De egyiket se bántam meg, mert szépek, minőségiek és olykor (ha barátnőt, ismerőst) kell kipingálni, jól jönnek. :) Szóval majd ezt fejtsd ki alaposabban! ;)

  VálaszTörlés
 4. Alapvetően én sem gondolnám magam kirívóan világos bőrűnek, de amikor rájövök, hogy minden alapozóból a legvilágosabb kell (vagy gyakran még az sem jó), akkor azért kicsit elbizonytalanodom. Bár az is igaz, hogy sokszor a színválaszték sem az igazi. :/

  Az RT ecseteket alapvetően én is szeretem, de azért apró gondjaim vannak velük. A pirosítóecset pl. szerintem nagyon nagy pirosításhoz (bár van pirosítóm, ami meg pont azzal a legszebb), de mellé még a szálak tartásával is van problémám, nyeklik-nyaklik, plusz szerintem nem is elég tömött - ezt mosásnál vettem észre, nagyon összeesik, szerintem nem szabadna ennyire, ha lenne benne elég "anyag". A pointed foundation brush-sal sem vagyok elégedett, na, azzal már nem csak apró gondjaim vannak, arra egyenesen mérges vagyok. Szerintem a hasonló ecsetek miatt fél a többség a klasszikus alapozóecsetektől. Egyrészt a mérete sem ideális, alapozáshoz nagyon kicsi, korrektorhoz óriási, másrészt az tényleg nem elég tömött. A detailer brush sem a szívem csücske, de azt már képpel kéne illusztrálnom, miért is nem szeretem.
  Nem akartam már róluk írni, de lehet, csak lesz még az RT ecsetekről egy bejegyzés. :)

  VálaszTörlés
 5. akkor lehet, h nem a core collection a te szetted. :D én a bb (+cc kencém) ujjal viszem fel magamra, de nyáron, mikor többször pingáltam másokat, akkor én imádtam ezt a mini macskanyelv ecsetet, de tény, h én is éreztem, h pici. :)
  az a másik, szó szerint mini ecset szettben való létjogosultságát én sem értettem, ám szeptemberben a 2. menyasszony barátnő friss pattanását tökéletesen le tudtam vele korrektorozni, azonnal szívembe zártam (utólag is) és várom, h mikor kell újra máson ezért használatban venni, én a saját tbs stiftes korrektorom a stiftből kenem és ujjal maszatolom.

  örülök, h nem csak nekem giga a pirosítóecset, pedig olyan pihepuha! :)

  VálaszTörlés
 6. Tényleg nem, pedig eleinte nagyon tetszett, sokkal jobban, mint a szemes... mostanra fordult a kocka. (Ilyenkor örülök annak, hogy nem írok egyből tesztet semmiről... néha előny a csigatempóm.)

  A puhasággal egyetértek egyébként, azt én is aláírom, hogy minden RT ecset nagyon puha és nem hullanak, más, apróbb dolgokkal van problémám. De lehet, ez már csak szőrszálhasogatás a részemről. :)

  VálaszTörlés