arcápolás,

Gerovital H3 Evolution tonizáló arclemosó tej

december 28, 2013 Arabella 3 CommentsMár több hónapja annak, hogy részt vettem a Gerovital rendezvényén, és ott kaptam egy kis tesztcsomagot. Azt hiszem, akkor mutattam nektek a termékekről egy fotót, de itt meg is rekedt a dolog, mert valamiért nem éreztem különösebb késztetést rá, hogy elkezdjem próbálgatni őket. 
Aztán néhány hete újra a kezembe kerültek, és az arclemosót azóta minden nap rendületlenül előveszem. Azt hiszem, már ez is elég sokat elárul. :)


A csomagolása teljesen rendben van, sőt, már-már magasabb kategóriásnak tűnik. Nagyon erős, masszív, és én a pumpás kiszerelésnek is nagyon örülök. Ha már pumpa: a Bourjois Healthy Mix alapozójához hasonló elgondolásút kapott, tehát alulról jön szépen felfelé a termék, nem tudom ezt jobban körülírni. A lényeg az, hogy nem marad majd egy csöpp sem végül a flakonban. :)


Az állaga valamivel sűrűbb, mint az általam eddig próbált arctejeké, én inkább balzsamosnak mondanám. Könnyű, picit folyós, de mégis krémes. :) Az illata kicsit gyógynövényes, kicsit gyógyszeres, számomra nem túl kellemes, de szerencsére egyáltalán nem intenzív.

A használati utasítás szerint bele kell masszírozni a bőrbe, majd letörölni egy vattakoronggal, de nekem másként vált be. Reggelente, miután tiszta vízzel lemosom az arcom, majd éppen csak hozzáérintem a törölközőt, ebből körülbelül egy pumpányit belesimogatok a bőrömbe. Aztán nedves kézzel áttörölgetem az arcom, ismét hozzáérintem a törölközőt, és kész. :)

Lehet, hogy ez így leírva bonyolultnak tűnik, de egyáltalán nem az, tényleg csak egy pillanat, és a magam részéről ezzel le is tudtam a reggeli arctisztítást. Esténkét a szokásos sminklemosó - erősebb arctisztító kombómat használom, de reggelre pont elég ez. Azt a kevés szennyeződést, ami alvás közben a bőrömre kerül, eltávolítja, kicsit felfrissít és még ápol is. Mert a legjobb tulajdonsága az utóbbi, ugyanis határozottan érezhető, hogy táplál. Hidratál is valamennyire, de én inkább azt szoktam mondani, hogy feltölti élettel a bőröm, sokkal-sokkal egészségesebbnek néz ki tőle és rugalmasabbnak is érzem.

Én tényleg nagyon megszerettem, a zsíros bőrűek kivételével szerintem mindenkinek beválhat! :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a csomagolása, arclemosóból pedig sosem elég! :D Érdekelnek a Gerovital termékek egyébként engem is, szimpatikus a felhozatal, de szerintem csak Magyarországon és Romániában kapható a márka :(

  VálaszTörlés
 2. Arabella,
  de te akkor ezt az arctisztító tejet tulajdonképpen hidratáló krémnek használod, nem lemosónak :)

  VálaszTörlés
 3. Viktória: Nekem úgy rémlik, még Spanyolországban is kapható, de tényleg terjeszkedhetnének, mert meglepően jók a dolgaik.

  Névtelen: Vizes kézzel is átmegyek rajta, és még le is törlöm, szerintem így nem sima krémként funkcionál. :) De az tény, hogy eleve inkább tej, mint hagyományos értelemben vett lemosó. :)

  VálaszTörlés