Essence,

Essence Ice Ice Baby trend edition

december 01, 2013 Arabella 6 Comments


Az előző bejegyzésben eléggé megróttam az Essence-t a Kalinka Beauty-ért, ha úgy tetszik, most jön a helyesbítés, ugyanis amennyire nem nyert meg az előbbi trendkiadás, annyira tetszik az Ice Ice Baby. Persze pont az ilyen, kicsit "speciálisabbak" nem szoktak hozzánk bejönni... de ebben az esetben tényleg ne legyen így! :)

 01 do the rittberger

02 junior championship

03 ice crystals everywhere

A három szemhéjpúder közül bármelyiket szíves örömest elfogadnám, egy-egy sötét színnel kombinálva nagyon klasszak lehetnek.

01 ice crystals everywhere, 02 icebreaker, 03 ice skates on!

Továbbra sem vagyok szemceruzás, így ezek most nem fogtak meg, bár a színek egész különlegesnek tűnnek. 
 
01 backflip, 02 do the rittberger

Két ajakápolót is kapunk, a hatékonyságukban nem tudok bízni, de azért egy próbát talán  tennék velük.

01 ice skating @ rockefellers

A kedvencem az Ice Ice Baby-ből egyértelműen a highlighter, olyan szép a mintája, legalábbis a képen. :) De a színe is tetszetős...


01 junior championship, 02 do the rittberger, 
03 ice skates on!, 04 icebreaker

A lakkok közül a lila nagyon különlegesnek tűnik, de a törtfehér is nagyon tetszik, ugyanis mostanában elkezdtek vonzani a világos körmök. (Max Factor Opal, nem, nem, nem kellesz!) Csak a tartósságuk lenne elfogadható...
01 let me hold your hand

Ha már tél, hideg és jég, a kiadás része egy kézkrém is.

01 dancing on ice

Végül pedig érkezik egy kábelcsipesz is, aranyos, de ebből én már azt hiszem, kinőttem. :)


Ti mit szóltok az Ice Ice Baby-hez?:) 
 
(A képek forrása: pinkmelon.de)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. No igen, a higlighter egyik trendkiadásból sem hiányozhat :D Annak ellenére, hogy ilyen terméket nem használok, a kialakítása nagyon tetszik, bár csak emiatt nem fogom megvenni. A többi termék valahogy nem nyerte el a tetszésem,csak a kis kábelcsíptető, hasznos találmány :)

  VálaszTörlés
 2. Ha jól láttam ez jön hozzánk, a Kalinka nem :)) A világos lakk képen nekem is tetszik, aztán majd élőben elválik, hogy kell-e :)

  VálaszTörlés
 3. A lakkok közül nekem a lila és a kék tetszik nagyon, majd élőben kiderül milyenek. A sminktermékek most nem vonzanak, nem igazán az én színeim.

  VálaszTörlés
 4. Bellala: Mostanában tényleg nem, csak a minőségük... háát, nem volt az igazi. De hátha ez jobb lesz. :)

  Aggie: Tényleg úgy tűnik, ez jön be. Örülök is rendesen, szerintem még nem is volt olyan, hogy két kiadás közül azt hozták volna be, amelyik jobban megtetszett. :)

  Lexa: A kék annyira nem az én színem, vagyis... nem hinném, hogy jól mutatna a kezemen, de egyébként nekem is tetszik, különleges.:) Korábban én sem voltam a jeges árnyalatok barátja, de aztán egy ideje rájöttem, hogy sötét színekkel kombinálva nem is állnak olyan borzalmasan.:)

  VálaszTörlés
 5. A highlighter nekem is tetszik, de nagyon nem kellene megvenni csak azért, mert hópelyhes. ^^ A lakkokat viszont nagyban elkerülöm majd, az biztos. :/

  VálaszTörlés
 6. Igen, ha belegondolok, nekem is van hasonlóm, ráadásul az is pont Essence, de ez annnyira szépnek tűnik. *.* A lakkokat meg tényleg okosabb elkerülni, mert ha nem történt végre csoda tartósság-téren, akkor csak a bosszúság van velük sajnos. :(

  VálaszTörlés