Xmas Projekt

Xmas Projekt - gyertya/gyertyatartó

november 18, 2013 Arabella 4 CommentsA tavalyi Xmas Projektet nagyon élveztem, szerencsére Bellala kezdeményezte, hogy idén is vágjunk bele. :) Hetente fogunk jelentkezni, az első témánk a gyertya/gyertyatartó.

Hajlamos vagyok óriási lelkesedéssel fejest ugrani dolgokba, de a gyertyakészítést túl nagy falatnak éreztem, így maradt a gyertyatartó. Viszont azzal kapcsolatban sem volt túl sok ihletem, interneten található ötletek megvalósításának pedig továbbra sem látom sok értelmét, ha már ilyesmit csinálok, jobban szeretem a saját elgondolásomat kivitelezni.  
Így aztán most egy tippnél többre - még annak sem igen merem nevezni az alábbit, nem hogy DIY-nek - sajnos nem futotta, de ígérem, máskor szorgalmasabb leszek. :)Én a poharas gyertyákat preferálom, mert azokkal a tartókérdés is megoldódik, de ha mégsem ilyet veszek/kapok, akkor általában a fenti "módszerhez" szoktam folyamodni. Rengeteg különböző kávés- és teáskészletünk van itthon elfekvőben, rendeltetésszerűen szinte soha nem használjuk őket, viszont a csészealjak megfelelnek tartónak. Eddig mindig találtam az adott gyertyához színben harmonizálót, szerintem én ezzel a megoldással elleszek egy darabig. :)


Ha mégis kicsit bonyolultabbat szeretnétek, de maradnátok a csészéknél, ez az ötlet szuper!


Az hiszem, ehhez inkább direkt a csészébe kellene önteni a gyertyát, mindenesetre nagyon mutatós.


Ha pedig mindenképp maradnátok valami hagyományosabb tartónál, ez sem rossz szerintem, ráadásul túl nehéznek sem tűnik az elkészítése.

Nézzetek be a többiekhez is, ők biztosan ügyesebbek voltak nálam! :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. ó. pedig azt hittem, én találtam ki ezt a befújósat:D

  VálaszTörlés
 2. A csészébe öntőset megpróbáltam egyszer, ha nekiveselkednél, egy jó tanács: tedd hideg vízbe a csészét, miközben öntöd a viaszt, különben pillanatok alatt szétreped. Én egy fél garnitúrát tettem így tönkre :D

  VálaszTörlés
 3. Rami: Sokszor jártam már én is úgy, hogy azt hittem, én találtam ki valamit, aztán másnál is megláttam. De azért szerintem a tiéd szebb lett, arannyal hangulatosabb. :)

  Bellala: Uh, volt egy kósza gondolatom, hogy lehet, azt gyorsan meg kéne csinálnom, de akkor még jó, hogy nem vágtam bele... Ha egyszer mégis belefognék, mindenképp hideg vízbe teszem, köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 4. You are invited to take part in my "International Giveaway sponsored by Born Pretty Store"
  (Prize: A $30 Voucher)

  Visit: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/10/born-pretty-stores-30-voucher-giveaway.html

  VálaszTörlés