csacsogós

Megújulás

november 22, 2013 Arabella 20 CommentsMára egy teljesen más bejegyzés volt tervben, és azt, amiről az alábbiakban írok, csak lábjegyzetben szerettem volna megemlíteni, viszont elég hosszú napom volt és sikerült le is betegednem, úgyhogy kicsit átvariáltam a menetrendet. Holnapra csúsztattam a "komolyabb" posztot, ebben a bejegyzésben csak filozofálgatni fogok, nézzétek el most ezt nekem. :)

Mint láthatjátok, ráncfelvarráson esett át a blog. Ez most nem volt tervezett, annyival kezdődött a dolog, hogy a neten nézelődve ráakadtam egy sablonra, és spontán elkezdtem alakítgatni. Aztán mire észbe kaptam, már olyan sokat módosítottam rajta, hogy az eredetire jóformán rá sem lehetett ismerni, ugyanakkor az általam "feltuningolt" verzió nagyon... hozzám nőtt. Így némi gondolkodás után üzembe is helyeztem. :)

Bevallom, én most odáig és vissza vagyok érte, úgy érzem, ez minden apró részletében nagyon "én", és ilyet még egyik korábbi blogkülsőnél sem tapasztaltam. A kettővel korábbi habos-babos rózsaszínre már csak nyomokban emlékszem, bájos-csajos volt, illett a témához, de sok köze hozzám nem volt. Az előzővel közel másfél évig húztam, úgy gondolom, azért, mert... nos, kissé semmilyen, sótlan volt. Nem zavart semmiben, de nem is kötődtem hozzá igazán. Ehhez viszont ugye máris. :)

Lehetnek még apróbb problémák ezzel-azzal, az egyedi méretű képek és az állók például el vannak csúszva a főoldalon, és a bejegyzések láblécével sem vagyok elégedett, talán a szélességen is állítok még, de most nem volt kedvem ezekkel szöszmötölni, majd idővel javítom, amit kell. :)

Viszont ha nektek nem szimpatikus valami, nem kényelmes így, esetleg valamilyen hibával találkoztok, kérlek, szóljatok, örülnék a visszajelzésnek!:)


A külső változás általában belsővel is szokott társulni, most azonban ezt nem merem megígérni. Ami a tartalmat illeti, szándékaim szerint minden marad a régiben, de ahogy eddig is, ezután is igyekszem mindig mindent kicsit jobban csinálni, folyamatosan fejlődni. :)


Ajánlom Neked

20 megjegyzés:

 1. .nekem tetszik! Jo hogy ilyen siman lehet kommentelni, azt a bejelentkezos format nem kedvelem annyira :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is tetszik, olyan elegánsabb lett a blog, általa, és a cím-betűtípus is olyan szép nőies. (Legalábbis, nekem ez jutna róla eszembe, hogy csak nő írhatta ilyen szépen.) A sablonról amúgy, ha pirosban lenne, a Magyar Népmesék jutna eszembe, rögtön! :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is nagyon tetszik!:) Sokkal-sokkal jobban mint az előző!:)

  VálaszTörlés
 4. Nekem is tetszik, bár picit hiányzik még egy szín, de ez már legyen az én bajom. Így is nagyon elegáns, nőies! : )

  VálaszTörlés
 5. Tényleg illik hozzád, nekem nagyon tetszik, szép, letisztult, elegáns! :)

  VálaszTörlés
 6. A régi is nagyon tetszett, de ez is nagyon szuper! :)

  xx
  s-lounge.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 7. Bar: Bejelentkezős? Nem is tudtam, hogy az előző verziónál másként volt a kommentelés. :$ Ejj, de gondatlan vagyok, meg kellett volna néznem.:( De annak mindenesetre örülök, hogy most már egyszerűbb. :)

  Andus: A cím betűtípusát én is nagyon szeretem.:)

  Tatus: Örülök, ha így van, én is sokkal jobban szeretem az előzőnél. :)

  Brigi: Még egy színt annyira nem szeretnék, azon viszont még gondolkodom, hogy lehetne kicsit nagyobb arányú a bordó. :)

  Ingrid: Örülök, ha így gondolod.:)

  B Nixon: :)

  Petra Lukáts: Köszi!:)

  VálaszTörlés
 8. .nem nalad volt bejelentkezos :) csak most sokan arra valtanak, ez a tipusu kommenteles jobban tetszik:)

  VálaszTörlés
 9. Jaj, bocsánat, rosszul értettem. :) Amúgy én is jobban szeretem ezt a fajta kommentelést. :)

  VálaszTörlés
 10. Ennyit a figyelemről, talán nem este kellett volna néznem... Szégyenlem magam, hogy nem vettem észre a címben és az oldalsávban a betűk színét! Módosítanám a harmadik szín arányosításra, de ez továbbra is csak az én problémám. : )

  VálaszTörlés
 11. Nagyon tetszik az újítás viszont egy problémám van, nekem ezt a betűtípust nehéz olvasni.

  VálaszTörlés
 12. Brigi: Ha lesz egy kis időm, megnézem majd kicsit több bordóval is. :)

  Lumena: A cím betűtípusát vagy a sima szövegét? Az előbbi szerintem is kicsit nehezen olvasható, de nekem mégis nagyon tetszik, bevallom, nem szívesen változtatnék rajta. :$

  VálaszTörlés
 13. A szövegét, a címé kifejezetten tetszik! :)

  VálaszTörlés
 14. A szövegén szívesen változtatok, módosítottam is (igaz, kicsit hasonló), majd írd meg, jobb-e így. :)

  VálaszTörlés
 15. Sokkal jobb, köszönöm! Igazán figyelmes vagy. ^^

  VálaszTörlés
 16. Nagyon-nagyon-nagyon szép! Sajátomnak is nagyon szívesen elfogadnám! ;) Na, majd ha egy kicsit kiforrt a blogom, lehet, hogy váltok sablont.

  VálaszTörlés
 17. hirtelen meglepődtem, h hol vagyok, de aztán elolvastam. :) örülök, h hozzád illőbbnek érzed, mi meg úgyis megszokjuk, ha tetszik, ha nem! egyébként nekem szimpatikus. :)

  VálaszTörlés
 18. Petra R.: Nagyon kedves vagy, és örülök, ha szépnek találod! :)

  Dyna: Meg lehet szokni, persze, csak azért mégis... elsősorban "értetek" lenne ez is, így az az egyik legfontosabb szempont, hogy nektek kényelmes legyen. :)
  Örülök, hogy szimpatikus! :)

  VálaszTörlés