China Glaze,

China Glaze Skyscraper

november 27, 2013 Arabella 5 CommentsMint rájöttem, új lakkmárkák esetén nálam meghatározó az első találkozás. Mikor először került a körmömre OPI lakk, szerelem lett belőle, és azóta is tart, ugyanez a helyzet az IsaDorával is. Az első China Glaze-em viszont nem varázsolt el. Nem volt vele különösebb gondom, de a wow-hatás elmaradt, így elkönyveltem, hogy nem nekem valók. Azt hiszem, a Skyscraper után éppen ideje lesz változtatnom az álláspontomon. :)


Az üveg formáját már jól ismerjük, igaz, nincs vele nagyobb probléma, de nekem nem a szívem csücske. Ahogy a hosszú, vékony, hengeres ecset sem, de azért hozzá lehet szokni. És nem is ez a lényeg, hanem az alábbiak:
Egyszerűen... mennyei ez a lakk. Legalábbis szerintem. :) Olyan, mint egy téli estén az ég, tele milliónyi csillaggal.
Az azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a standnál kevésbé láttam lilásnak, kékebbnek tűnt, de ez az apróság nem tud zavarni. Ahogy az sem, hogy bizony kell belőle három réteg - én ezt a lakkot bármeddig elkenegetném.

Az állaga inkább folyós, mint sűrű, de el lehet boldogulni vele. A tartósságára sincs panaszom, nem kiemelkedő, a második nap végére kicsit megkopott a körömvégeken, de azt hiszem, ez nem gyenge teljesítmény, inkább csak átlagos.

Még egy kép, mert muszáj közelről is látnotok ezt a csillámokkal tömött éjkék csodát:


Általában a kék(es) lakkoknak nincs könnyű dolguk velem, mert elég hullámzó a viszonyom velük, de ez tényleg belopta magát a szívembe. Egyértelműen mindenkinek ajánlom. :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Tényleg csodaszép! Nem hiába kívánságlistás nálam is :-)

  VálaszTörlés
 2. Elkezdtem írni egy listát Nailland honlapjáról,de miután kijött egy nagyobb összeg nem adtam le a rendelést,mert persze választani nem tudok a lakkok közül és ez az egyik listán szereplő darab.De most,hogy magyar blogon is megláttam a swatcokat róla éppen ideje lesz leadni a rendelésem és előrébb hozni a karácsonyom :)

  VálaszTörlés
 3. Katy kedden szólj rám hogy vegyem meg ezt a lakkot :D Nem írtam fel sajnos. Meg kell vennem, valami brutálisan szép!

  VálaszTörlés
 4. Djkaty: :)

  Lexi: Hú, ne is mondd, épp az előbb néztem szét a honlapjukon... hát a lakkok felét elfogadnám.:$ Ha rendelsz, ezt semmiképp ne hagyd ki, tényleg nagyon különleges kis lakk. :)

  Azrail: :)) Amúgy szerintem nem feltétlen kell felírni, elég feltűnő jelenség a sok csillám miatt, én is egyből kiszúrtam. :)

  VálaszTörlés