Catrice,

Catrice Rocking Royals limited edition

október 01, 2013 Arabella 8 CommentsC01 Finally Crowned

Már itt lelövöm a poént: igazán semmi sem tetszik. Pedig vannak ebben a kiadásban érdekes dolgok, de valahogy mégsem hatott meg egyik sem, úgy látszik, immunis lettem a Catrice-re. Megint sokat gondolkodtam azon is, hogy egyáltalán kirakjam-e ezt a bejegyzést, de múlt hónapban a többség azt mondta, nincs ellenére, ha megmutatom az újdonságokat, úgyhogy íme.:)


C02 Ex Pistols


C03 Royal Blue

 
  
C04 Emerald Queen

A négy szemhéjpúder első pillantásra egyáltalán nem tetszett, aztán második blikkre már feltűnt, hogy a bronzos kivételével - az nagyon nem az én színem - nem is rosszak. De engem így sem hoztak lázba most.:( 
  

C01 Velvet Black


Szemre érkezik még egy tus is, folyékony tusokban meglehetősen jó a Catrice, így ezt érdemes lehet megnézni, de én most kihagyom, van hasonlóm.:)


 
C01 Pink Punk


C02 Of Royal Blood 


Két matt rúzs is a kiadás része, szépek-szépek, de az én szívem most a piros árnyalatokért dobog, így nem fogtak meg, pedig különlegesnek tűnnek.


A Rocking Royals talán legérdekesebb darabja ez a "rúzsfixáló bázis" - nem tudtam jobb nevet kitalálni neki.:) Ha jól működik, erre érdemes lehet lecsapni.


C01 Rock It Science

Egy highlightert is kapunk, a kép alapján nem túl sötét, már ez is jó pont, de... de valahogy nekem most ez sem.:( C01 Punk Up The Royals

A pirosító már egész biztató, talán ez tetszik a legjobban.:)


C01 Ex Pistols

 
C02 Pink Punk


C03 Royal Blue


C04 Emerald Queen

  
C05 Of Royal Blood

A lakkok közül a pirosat elfogadnám, a többi valahogy most nem, pedig a szürke és a zöld is elég különlegesnek ígérkezik.


  
C01 Of Royal Blood

Végül jön még egy plüsspor, ennek a színe nagyon tetszik,viszont úgy sejtem, elég borsos ára lesz, ilyesmire pedig nem szívesen adok ki sokat.


Ti mit szóltok ehhez a limitált kiadáshoz?:)
 


Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Én megértem, ez most nekem sem annyira.....de úgyis élőben fog eldőlni a dolog. :)

  VálaszTörlés
 2. Huh, bevallom, kicsit megnyugodtam, attól féltem, egyedül nekem nem tetszik igazán.:)

  VálaszTörlés
 3. Hát a lilább rúzsért megdobbant a szívem, csak vörös-bordóim vannak, és sehol sem láttam még szép lilásat.

  VálaszTörlés
 4. Nekem a két rúzs, és a pirosító nagyon bejön. A rúzsfixáló érdekes lehet. Ez már bőven elég, hogy egy vagyont költsek. :D

  VálaszTörlés
 5. Nekem tetszik... a grafikája. :D Amúgy meg már nagyon télbe hajló színei vannak...

  VálaszTörlés
 6. Én nagyon szeretem az ilyen bejegyzéseket, mindig nálad nézem meg az aktuális újdonságokat, szóval még sok-sok ilyet!:D

  VálaszTörlés
 7. Én is immunis vagyok, nagyon ritkán nézem meg közelebbről is a polcokat. A fixáló és a lila rúzs érdekes lehet, de most én is vörös/burgundi lázban égek, azok közül is IsaDora matt ami most mindent visz.

  VálaszTörlés
 8. Barbi: Valóban nehéz szép lilá(sa)t találni, sokkal kisebb belőle a kínálat, mint pirosból-bordóból. Valószínűleg nekem is jobban tetszenének a rúzsok, ha épp nem a "piros-korszakomat" élném.:)

  Brigi: A grafika tényleg nem rossz, a lakkok kupakja pl. nekem is tetszik.:) Érdekes, mert én ugye tél típus vagyok, és szeretem is a sötét/tiszta színeket, de ez most annyira mégsem...

  Névtelen: Akkor jövő hónapban is jövök a friss trendkiadásokkal.:)

  Odil: Na igen... itt, a képeket látva én még néha fellelkesülök, de élőben valahogy már... nem. Talán a fixálót azért majd én is megnézem.
  Jaj, a matt IsaDora rúzsokat viszont nem kellett volna említened, mert azokra nagyon fáj a fogam!:)

  VálaszTörlés