Balea,

Leárazások, drogéria

augusztus 14, 2013 Arabella 8 CommentsTudom, hogy nem túl rég volt ilyen bejegyzés, és most nincs is sok "mutogatnivalóm', de erről a pár dolgról mindenképp szerettem volna beszámolni nektek. :)


Sokáig az Orsay volt a kedvenc üzletem, de nyár elején nagyon belopta magát a szívembe a Camaieu, és valahogy ide már szinte soha nem néztem be. Aztán az egyik barátnőmmel/csoporttársammal mégis betoppantunk, és együtt találtuk ezt a felsőt. Nem kifejezetten mondhatom, hogy szükségem volt rá - ha csak számításba nem vesszük a színét, ugyanis nagyon megfogyatkoztak a piros darabjaim, pedig elméletileg a kedvenc színem -, de az ára olyan jó volt, hogy képtelen voltam a boltban hagyni.Ez a két vászonnadrág már a Camaieu-ből van, kicsit bővebb szabásúak és szerencsére a száruk sem túl rövid. Szintén nagyon jó áron jutottam hozzájuk, és már mindkettő volt rajtam, így bátran mondom, jó vételek voltak.:)


Elfogyott a szemöldökzselém és a fedőlakkom is - de erről majd a következő bejegyzésben - , így pótolnom kellett őket. Eddig az E.L.F. és az Alverde hasonló termékét használtam, bevallom, tartottam a Catrice verziójától, de azt kell mondanom, nem is olyan rossz, sőt!
Az Ultra Gloss fedőlakkot pedig újravettem, mivel a NYC Turbo Dry és a BTGN helye is üres volt a közeli drogériában.
Sokáig nem hoztak lázba a ceruzaformátumú ajakszínezők, de aztán történt valami néhány hete, és kitaláltam, hogy az IsaDora verzióját ki kell próbálnom. Mindenképp fogok írni róla bővebben is, de annyit muszáj máris megjegyeznem, hogy maga a kence SZUPER!

 

Végre rászántam magam a hajfestésre is, végül a Casting Creme Gloss Fekete cseresznye árnyalatát választottam, egyrészt mert Csipkelány nagyon jókat írt erről a családról, és neki mindig nagyon szép a haja, másrészt azért is, mert nem igazán találtam más márkánál ilyen árnyalatot ammóniamentes változatban.
Azóta már túl is vagyok a procedúrán, nem történt nagy változás, de azért tetszik az eredmény. Talán majd írok is róla, de még várok kicsit.:)


Igen, visszaestem. Megfogadtam, hogy többé nem veszek Balea tusfürdőt, de 199 forintért nem tudtam nem elhozni őket. Az illatuk ha nem is tartós, legalább frissítő. És pontosan ennyi jót tudok elmondani róluk.


Ti vettetek valamit mostanában?:)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Szuper dolgokat vettél :) az ajakszínezőre nagyon kíváncsi vagyok :)

  VálaszTörlés
 2. Az a piros felső nagyon tetszik! Lehet, hogy én is benézek majd...

  VálaszTörlés
 3. az a piros felső nagyon szép, főleg a nyaka *.*
  199 Ft-ért vétek lett volna otthagyni a tusikat. az ajakszínező pedig engem is érdekelne :))

  VálaszTörlés
 4. Én is pont így jártam a Baleákkal. Megfogadtam, hogy nem veszek, hiszen vége-hossza nincs a panaszaimnak vele kapcsoaltban: túl híg, nem tartó az illata, nem habzik jól, stbstb. És persze én is kihasználtam a 3-at 600-ért akciót. Nem vagyok büszke magamra:(

  VálaszTörlés
 5. Nekem semmi bajom a Bales tusfürdőkkel. Az illatuk nem annyira fontos,mert tusolás után mindig testápolozóm.Nyárra szerintem tökéletesek!

  VálaszTörlés
 6. Réka: Jövőhéten mindenképp írok róla!:)

  Djkaty: Hajrá, sok jó dolgot láttam még!:)

  Fauve: A következő héten jön a teszt az ajakszínezőről. :)

  Lina: ... és a többség még szárít is, legalábbis az én bőrömet biztosan. Én sem vagyok büszke magamra. :(

  Bokorbogi93: Azt még én is elnézném, hogy hamar elszáll az illatuk, de sajnos engem a legtöbb szárít és gyorsan is fogy. :( De örülök, ha neked beváltak, mert az biztos, hogy változatos illatokban kaphatóak. :)

  VálaszTörlés
 7. Az a piros felső O.O Megnézném rajtad :)
  A Balea tusfürdők nagyon csábítóak, tényleg vennem kéne már egyet...

  VálaszTörlés
 8. Lehet, hogy valamilyen formában megmutatom majd.:)

  VálaszTörlés