Catrice,

Kedvencek: Catrice

augusztus 18, 2013 Arabella 5 Comments

Mikor a Catrice termékeit vettem sorra, bevallom, bajban voltam. Ugyanis rájöttem, hogy bár nagyon sok mindent kipróbáltam és szeretek tőlük, már rengeteg nem kapható közülük, és alig van olyan termékük, amivel - ha más nem is -, legalább egy aprócska gondom ne lenne. De azért nézzük, mi az az öt dolog, amit a legjobbnak tartok a Catrice-tól: 


1. Intensif'Eye szemhéjpúderek

Gyönyörű "márványmintás" égetett szemhéjpúderek. A csomagolásuk jó, az állaguk jó, a pigmentáltságuk és a tartósságuk is, és még a színek is szépek. Azon kevés Catrice termékek közé tartoznak ezek a szemhéjpúderek, amelyekkel semmilyen problémám nincs.


2. Eyebrow Filler

Ez a szemöldökzselé új felfedezés, és máris kedvenc. Nagyon jól fixálja a szálakat, elég erős a színe is, azonban a keféje nagyon kicsi, ügyeskedni kell vele. Továbbá hátrány az is, hogy csupán egy színben kapható, de én szerencsés vagyok, mert ez az egyetlen árnyalat tökéletes a szemöldökömhöz.3. Definig Blush

A csomagolás - a szemhájpúderhez hasonlóan - ebben az esetben is rendben van. A színek is szépek és viszonylag változatosak is, a pigmentáltsággal sincs nagy gond, viszont nem kifejezetten tartós és kicsit nehezen vesz fel megfelelő mennyiséget belőle a legtöbb ecset, de ezt leszámítva egész jó.
Vannak ennél jobb, tartósabb pirosítók, de körülbelül ötszörennyiért.


4. Körömlakkok

Ha az ezer forint alatti kategóriát nézzük, szerintem a Catrice lakkjai a legjobbak. Persze ezek között is vannak gyengébb darabok, jellemzően a világos árnyalatok és a krémfinisűek, de a sötétebb, csillámos, foil vagy duokrómokkal nem igen lehet melléfogni.:)

5. Rúzsok

Én egy kalap alá veszem az Ultimate Shine és Ultimate Colour családot, mert nem érzek nagy különbséget köztük. Ha nem próbáltam volna ki a Kiss Kiss Hibiskiss árnyalatot, biztosan ezekkel kezdtem volna a listát, mert a többséggel nagyon elégedett vagyok, még ha nem is a legtartósabbak. Viszont az említett árnyalat olyan gyorsan kopik, és olyan rossz az állaga, hogy kicsit elment a kedvem a márka rúzsairól. Így tehát azt mondom, hogy a többség nagyon jó, érdemes beruházni rájuk, de van egy-két (egy legalábbis biztosan...) gyengébben sikerült árnyalat is.

+ 1, ami nem vált be: The Giant szempillaspirálLényegében az összes Cosnova spirált felsorolhatnám itt. Nem varázsolt szép pillakoszorút, az állaga sem volt az igazi, hullott, nem volt tartós, ugyanakkor a lemosása... rémálmaimban se jöjjön elő.


Ti mit szerettek, mit nem szerettek a Catrice-tól?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. A pirosítóért én is odavagyok, nekem a Think Pink van meg, és bár rengeteg pirosítóm van (függő vagyok...), még mindig ehhez nyúlok a legtöbbször. A felvitelével nekem nem volt gondom, kabuki ecsettel viszonylag megfelelő mennyiséget tudok felvenni belőle, a színét imádom, természetes hatású, a tartósságán viszont szerintem is lehetne mit javítani. A lakkokkal kicsit szeret-nem szeret viszonyban vagyok, vannak jobbak és kevésbé jobbak is. A spirálokkal kapcsolatban is osztom a véleményed, több Essence-ben is csalódtam, Catrice spirálom csak egy volt, a Lashes To Kill, ami gyakorlatilag semmit sem csinált a pilláimmal. Az Intensif' Eye szemfestékekből pedig szeptemberben készülök bevásárolni, sajnos a mi városunkban nem kapható a márka, el kell majd zarándokolnom Veszprémbe érte, de remélem megéri :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szeretnék egy olyan szemhéjpúdert! :( Sajnos a városban ahol lakom, egyáltalán nincsenek Catrice termékek. Pedig annyi mindent kipróbálnék.

  VálaszTörlés
 3. Bellala: Hú, akkor szinte teljesen egyezik a véleményünk a Catrice dolgairól. :) Szerintem megéri! :)

  Hajna: Bevallom, számomra meglepő, hogy még mindig ilyen sok helyen nem kapható Catrice... idővel azért hátha tovább terjeszkednek majd.:)

  VálaszTörlés
 4. Ez a pirosító nekem is nagyon-nagy kedvencem tőlük! :)

  VálaszTörlés
 5. Akkor van egy közös kedvencünk.:)

  VálaszTörlés