kék,

Max Factor Glossfinity - Royal Blue

június 20, 2013 Arabella 10 CommentsA Glossfinity lakkok jó néhány hónapig a "ki kell próbálnom" listám dobogós helyén szerepeltek, azonban hosszú ideig képtelen voltam eldönteni, melyik árnyalatnak szavazzak bizalmat. Aztán a Glamour-napok közeledtével rájöttem, hogy nincs sima, krémfinisű sötétkék lakkom, így a Royal Blue jött haza velem féláron. Az üveg azonnal belopta magát a szívembe, sokkal mutatósabb élőben, mint a képeken. Masszív, egyszerű, de nagyszerű.


Az ecsete sajnos hengeres, én a lapítottakat jobban szeretem, ráadásul szerintem a lakk állagához is jobban passzolna a szélesebb forma, de persze azért ezzel is lehet dolgozni.
Többször is írtam már, hogy nekem az OPI lakkok állaga a kedvencem. Nos, ez is majdnem olyan, csak egy leheletnyivel sűrűbb. Nem tudom, a többi színnel is hasonló-e a helyzet, de ez már egy rétegben is tökéletesen fed, hirtelen nem is tudok másik hasonlóan pigmentált lakkot említeni.

Ez mind szép és jó, és ráadásul még a tartósságára sincs panasz, csak a negyedik nap végére lett szabad szemmel látható kopás a körmömön. Az egyetlen negatívuma az, mint sok más hasonló sötét lakknak, sajnos eltávolítás közben hajlamos befogni a bőrt, de ezen egy kis lemosóval segíthetünk.:)

És végül a színe... elméletileg ugye királykék, de én a kicsit világosabb, élénkebb kéket nevezem annak, ez inkább egy nagyon sötét, egyszerre feketébe és indigóba hajló mélykék.


Próbáltátok már a Glossfinity lakkokat?:)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Már régóta fáj rá a fogam, nekem sincs még hasonló színem :)

  VálaszTörlés
 2. Igen, az első máris csalódást okozott, az üveg alapján egy nyári korallpink, imádnivaló lakknak gondoltam, de felkenve olyan kis semmilyen volt. Nem volt meg a wow-faktor :(
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Ingrid: Ha nincs még hasonlód, akkor szerintem megéri beruházni rá.:)

  Reni: Azt hiszem, azt a színt én is nézegettem, sajnálom, hogy nem vált be.:(

  VálaszTörlés
 4. Te jó ég, ez gyönyörű! Nagyon jól is áll :-)

  VálaszTörlés
 5. Szépséges, imádom az ilyen sötétkék lakkokat :]

  VálaszTörlés
 6. Djkaty: Köszönöm szépen!:)

  Manna: :)

  CRaPTRaSH: Nekem elég változatos a viszonyom a sötétkék lakkokkal, de ezt kifejezetten szeretem.:)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép :) Én szeretem a Glossfinity lakkokat, nekem a Cobalt Blue van meg, de még szeretnék egy-két szint :)

  VálaszTörlés
 8. húú de jó, dögös színe van :)

  VálaszTörlés
 9. Fairyland: A Cobalt Blue is nagyon szép!:)

  Vikii: :)

  VálaszTörlés