kedvencek,

Kedvencek: L'Oréal

június 28, 2013 Arabella 2 Comments


Tudom, hogy a L'Oréal sokaknak nem a szíve csücske, és bevallom, nekem sem szimpatikus például a legtöbb reklámkampányuk, a termékeik közül viszont jó néhány bevált.:) 


 1. Color Riche Le Vernis körömlakk

Többször is áradoztam már a márka lakkjairól, a színek csodaszépek és akad köztük jó néhány különleges árnyalat is, tartósak, az ecsetük is szuper és a formulájukra sem tudok rosszat mondani. Az egyetlen, amit sajnálok, az az, hogy viszonylag kis kiszerelésben kaphatók, így gyorsan fogynak, holott nem a legolcsóbbak, de szerencsére gyakran kaphatóak kedvezményesen.:)


2. Lash Architect 4D szempillaspirál

Sok dúsító spirál kapható, valamivel kevesebb, ami tényleg hatékony is, de ettől is nehezebb hosszabbítást ígérőt találni - pláne olyat, ami működik is.
A fenti egy ilyen ritka kivétel, ugyanis tényleg látványosan hosszabbítja a szempillákat. A keféjével nekem nagyon gyorsan sikerült megbarátkozni, és amit nagyon kedvelek benne, az az, hogy amellett, hogy tartós, könnyű lemosni.


3. Glam Shine 6H szájfény

A legtartósabb szájfény, amivel találkoztam. Igaz, az állaga ragadós és a legtöbb árnyalat csillámokat is tartalmaz, de nekem ez nincs ellenemre, mert a (nem) kopása még néhány rúzst is leköröz.
Az illata finom, az applikátora tökéletes, és több mindennapi, hordható színben is kapható. 
4. Color Infaillible szemhéjpúderek

Az hiszem, a többségnek nem kell bemutatom ezeket a különleges festékeket.:) A lazán préselt állaguk zseniális, a pigmentáltsággal sincs gond és a tartósságuk is kifejezetten jó. Egyedül az áruk az, ami nem a legbarátságosabb, de például kuponnal, féláron már tényleg nagyon jó vételek.:)


5. Color Riche Les Ombres szemhéjpúder

Igazából nem csak konkrétan ezt a családot szeretném kiemelni, hanem a L'Oréal összes mini, hármas-négyes palettáját. Én mindnek elégedett vagyok az állagával, nem porolnak nagyon, nem túl puhák, de nem is kemények, viszonylag pigmentáltak és a színösszeállításaik is harmonikusak. Ha paletta a Rossmann-Dm kínálatából, én náluk néznék szét.:)

+ 1, ami nem vált be: Infaillible Lip Duo ajakrúzs


A legszörnyűbb, legrettenetesebb (nem túlzok!) ajakkence, amivel valaha találkoztam. Kellemetlen illata van, borzasztóan szárít és nagyon, nagyon csúnyán kopik. Jaj, és még az ára is elég borsos.

Amit még a fentieken kívül meg kell említenem, azok az alapozók. Én úgy gondolom, abban is elég erős a márka, az egyik kedvenc alapom a már sajnos nem kapható Accord Parafit, de a mostani kínálatban is van néhány szimpatikus darab.:)


Ti mit szerettek, mit nem szerettek a L'Oréal-tól?:)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Szio , nagyon megtetszett ez a szempillaspiral mennyibe kerul?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hú, már nem emlékszem, elég rég vettem, de biztos, hogy teljes áron többe kerül 3000 forintnál. Ha nem sürgős, érdemes várni, és majd egy 50%-os kuponnal beszerezni.:)

    VálaszTörlés