Bourjois,

Kedvencek: Bourjois

június 12, 2013 Arabella 5 Comments

Többször megkérdezték már, melyik sminkmárka áll hozzám a legközelebb, és eddig hosszas gondolkodás után mindannyiszor a Bourjois volt a válaszom, azt hiszem, ez már sokat elárul a termékeikhez való viszonyomról.:)1. Sminklemosó érzékeny szemre

Magam is meglepődtem rajta, hogy mennyire jó ez a lemosó. Ugyan a vízálló smink eltávolításához nem a legideálisabb, de érezhetően frissíti, hidratálja a bőrt, és valóban nagyon kíméletes a szemhez. Ráadásul nagyon sokáig kitart a flakonban lévő 200 milliliter, de ha el is fogy, bármennyire is szeretek kísérletezni, biztosan újraveszem.:)


 

2. Rouge Edition rúzsok

A strapabíró csomagolás kiemelkedő formulájú ajakkencéket tartalmaz, nem túl lágyak, így nem hajlamosak a mászkálásra, viszont mégis vannak annyira krémesek, hogy kellemes legyen a viseletük.


3. Egyrészes szemhéjpúderek

Nehéz volt döntenem a szemhéjpúderek és a nagyon népszerű pirosítók között, de végül az előbbiekre tettem a voksom, mert textúra tekintetében ezeket tartom a legjobbnak. Biztos vagyok benne, hogy nem szeretné mindenki, mert kemények, azonban ezért cserébe egyáltalán nem porolnak, és vizesen használva hihetetlenül szépek.


4. 10 Jours körömlakkok

A 1 Seconde lakkokat is nagyon szeretem, de a tíz napos tartósságot ígérő család még közelebb áll a szívemhez. Az ecsetük első pillantásra talán rémisztő lehet, de nagyon könnyű vele körmöt pingálni, az állaguk is rendben van, és a tartósságra sem lehet panasz.


5. Bourjois Healthy Mix korrektor

Finom illat, közepes fedés és kifejezetten kellemes állag, nem is értem, miért hanyagoltam jó ideig ezt a korrektort. Sajnos a sok pozitívum mellett van gyengéje is, viszonylag kevés árnyalatban kapható, és azok közül is mind sárgás tónusú, de aki talál a bőrszínéhez passzolót, annak érdemes tennie vele egy próbát.

+1, ami nem vált be:


Egy-két éve a márka ajakra valói nem voltak éppen acélosak, sem az Eau de gloss szájfények, sem a Docteur Glamour rúzsok nem váltak be. Az állaguk és az illatuk egyaránt kellemetlen volt, de szerencsére azóta sokat fejlődött a márka rúzs- és szájfénykínálata.


Ti mit szerettek, mit nem szerettek az Bourjois-tól?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Én nagyon kedvelem ezt a márkát annak ellenére, hogy még nem sok termékem van tőlük. De a púderükkel tökéletesen elégedett vagyok, ugyan úgy, mint a szemhéjfestékekkel. :)
  Amit kinéztem magamnak, az ugyan ez a lemosó, és egy rúzs (a sok-sok lakk mellett... :D).

  VálaszTörlés
 2. Nekem Healthy Mix alapozóm van. Nagyon kevés márkában találtam ennyire világos színt. Én 12 euróért vettem, otthon nem tudom mennyibe kerül, de szerintem, baromira megéri.
  Még nem találtam meg a tökéletes alapozót, pedig 4-szer ennyibe kerülőt is próbáltam (igaz csak mintában), de közelébe sem ért a Bourjois-nak.

  Más termékem nincs tőlük. A szemhéjpúdereket nézegettem, de mind túl fényesnek találtam őket.

  VálaszTörlés
 3. Nekem is a Bourjois az egyik kedvenc márkám, a szemhéjfestékeiket, körömlakkjaikat nagyon szeretem, a healthy mix pedig tervben van (eddig csak mintát próbáltam, de nagyon bejött). Amit még mindenképp ki szeretnék próbálni, azok a rúzsaik:)

  VálaszTörlés
 4. a dr glam meg az eu de gloss kb 5 éve kifutott termékek. én nagyon szerettem őket nemlehet hogy lejártat vettél? én csak ámuldozva néztem néha hogy itt ott feltűnik akciósban, de még olyan termékeket is látok webshopokban amik bőven 10 évvel korábbi dizájnváltás előttiek....

  VálaszTörlés
 5. Marias: A lemosó nagyon jó választás!:)

  Ha: A Healthy Mix Serum alapozót én is nagyon szeretem, de már nem fért bele a bejegyzésbe, a simát viszont még nem próbáltam, de az is szimpatikus.:)

  Fairyland: Ezek a rúzsok nagyon jók, biztosan szeretni fogod őket.:)

  Névtelen: Szerintem nincs azért annak öt éve, tavaly még a honlapon is szerepeltek. :)
  De a Docteur Glamour-ral próbálkoztam régebben is, nekem már akkor sem vált be, majd később adtam neki még egy esélyt, az én számon sajnos nem működik, és az illata is zavar. :(

  VálaszTörlés