BB krém,

Lioele Water Drop BB krém

május 08, 2013 Arabella 6 CommentsElőször is elnézéseteket kérem, ezt a bejegyzést tegnapra vagy hétfőre ígértem, de nem érkeztem hamarabb megírni.:)

Na, de most már vágjunk bele: nyárra szerettem volna egy könnyed, "nincs is az arcomon semmi" jellegű BB-t, és végül a Water Drop mellett döntöttem.Kék dobozban érkezik, egész szép szerintem, de ennek persze nincs sok jelentősége.:)


A kiszerelésétől tartottam kicsit, ez ugyanis nem az általam preferált pumpás megoldású, hanem egyszerű csőrös végű tubus. 
Meglepően könnyű és puha az egész, utazáshoz jóval praktikusabb, mint mondjuk a Skin79 Vital, szinte belesimul a neszeszerbe,  ráadásul a pumpa hiánya sem olyan nagy tragédia, mint gondoltam. A puhaságának köszönhetően nem kell erőlködni, hogy kinyerjük belőle a krémet, de közben egész jól szabályozható, adagolható is. 
Az egyetlen hátránya az, hogy a kupak sajnos elég keskeny, így nem áll meg stabilan rajta a tubus.

Az illata nagyon minimális, kicsit friss, kicsit vizes. Az állaga is teljesen rendben van, se nem túl folyós, se nem túl híg.

 BB krém előtt 

A BB krém felkenése után közvetlenül

Sminkkel

Nekem a kézzel való felvitel vált be, annak ellenére, hogy az utóbbi időben nagyon ecsetpárti lettem. Eldolgozás közben a leírás szerint vízcseppek válnak ki belőle, én ezt szabad szemmel nem látom, viszont határozottan érzem, hogy (még) kenhetőbbé, tényleg kicsit vizesebb jellegűvé válik a krém. De ettől nem kell megijedni, nem fog le/elfolyni, csak könnyebben eloszlatható lesz.

A fedése gyenge, de most pont ennyit szerettem volna melegebb időre, viszont ez komolyabb bőrhibákra, pattanásokra édeskevés, ráadásul úgy vettem észre, hogy építeni sem igen lehet. Bőrszínkiegyenlítésre viszont tökéletes.:)
A finise nem teljesen matt, de inkább az, mint fényes. Én szeretek átfutni a szokott helyeken egy kis highlighterrel, viszont ahol nincs szükség rá, ott sok óra után sem hajlamos a kifényesedésre.

Ami miatt sokak számára csábító lehet ez a BB, az a hidratáló hatás. Tényleg van ilyen funkciója is, de ennek ellenére igazán száraz bőrre szerintem nem ideális, arra ettől táplálóbb krém kell. A normál felé hajló, enyhén szárazra viszont - ha nincs szükség erős fedésre - remek, sőt, szerintem még kombinált bőrön is működőképes.

Amit a legjobban szeretek benne, az az, hogy tényleg úgy érzem, nincs semmi az arcomon, ennek ellenére mégis tartós, ez az első olyan teljes méretű BB-m, ami a nap végére kicsit sem ül bele a pórusaimba.


Összességében: Aki nem ragaszkodik az erősebb fedéshez, csak szebb bőrképet szeretne, és egy kifejezetten könnyű BB-t keres, annak remek választás nyárra a Lioele Water Drop!:)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Nagyon kíváncsi voltam erre a krémre, de nem bírtam magammal, és rendeltem egy Hot Pink-et, amit szintén régóta ki szerettem volna próbálni.
  Egyébként BB nélkül is csodaszép a bőröd :)

  VálaszTörlés
 2. Én december óta használom és nagyon szívlelem. Igaz az én kevert bőrömre (ami már-már normál) SEM elég a hidratáló hatása, az esetek nagy részében kenek alá némi nappali krémet, mert a szárazabb részeken (szemöldök közötti terület, száj körüli rész) szükség van.

  Nekem előtte Skin79 Diamondom volt, ahhoz képest jóval sűrűbb és építhetőbbnek is érzem. Mármint ha épp pattanás akar támadni, simán rákenek két réteget és szebbnek érzem a pofim. Gyulladás eltüntető hatása miatt is imádom (mondjuk ezt az előzőnél is tapasztaltam), a támadó genyák 90%-a egyszerűen csak épphogy kipirosodik, megjelenik a felszínen és be se érik, semmi, másnapra-harmadnapra eltűnik.

  Tény, h sosem volt még alapozóm, így nem vagyok egy matt arc párti, de szerintem a nap végére is egész jól egységben tartja a bőröm színét, szeretem, h este lemosáskor mindig van még belőle a vattakorongon is.
  Én ezt a csomagolást kedvelem a legjobban, fény elé tartva látom, h mennyi fogyott belőle, a pumpásakat kevésbé preferálom. Hétvégén megmutattam egy barátnőmnek, aki szintén átpártol erre a Diamondról (azt is én mutattam neki), neki is bejött a próba felkenés.

  Szóval én szívlelem nagyon, valószínű nem is keresek mást helyette (bár ezt nehéz kijelenteni, oly sok jóság van a bb shopban.:))

  VálaszTörlés
 3. (látszik, h lusta voltam átolvasni az egészet és mivel vagy 3x-i megszakítással pötyögtem be, jó kis keretes szerkezetet adtam neki az ismétlésemmel, bocsi:))

  VálaszTörlés
 4. BeLLaLa: Köszi! A Hot Pinket én is régóta ki szeretném próbálni, bár azt annyira nem ajánlják az én bőrtípusomra.:)

  Dyna: Most nappali krémet csak elvétve használok, estére viszont egy elég erőset kenegetek, így nekem most épp elég, amit a BB tud, de a hidratáló hatásától én sem estem hanyatt.

  A tartósságát én is csak megerősíteni tudom, szerintem is kifejezetten sokáig bírja, és végre egy BB, ami a pórusaimba sem ül bele.:)

  Én nagyon pumpapárti voltam, de kezdem belátni a sima tubus praktikusságát, most már ezzel sincs komolyabb gondom.:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon vártam már ezt a posztot és jaj, most nagyon meghoztad a kedvemet hozzá! *.*

  VálaszTörlés