ecset,

Így jártam: Yves Rocher ecset

május 03, 2013 Arabella 7 CommentsMár két, sőt, talán három hónapja, hogy használom ezt az ecsetet, azt hiszem, éppen itt az ideje beszámolnom róla.:)


A külsejével most már elégedett vagyok, nem túl nehéz, de nem is kifejezetten könnyű,  talán egy hosszabb nyéllel még kiegyeznék, nekem úgy kényelmesebb lenne vele a sminkelés.
(A kép csalhat egy kicsit, 13 cm hősszú mindössze.)

De hogy miért csak most vagyok elégedett vele? Hát ezért:


Mikor kivettem a tasakból, levált a fejrész. Ragasztónyomot nem fedeztem fel rajta, így arra jutottam, hogy a gyártás során csúszhatott be hiba.

Ez mindenképp hatalmas mínusz, nagyon mérges voltam akkor, de aztán rájöttem, hogy némi pillanatragasztóval áthidalható a helyzet. Azóta nincs rá panaszom, teljesen stabil, jól ellátja a feladatát, viszont ez akkor is... nagy fiaskó.


Azonban más tekintetben egész jól teljesít. Nem ez a legpuhább ecset, amivel valaha dolgom volt, viszont van tartása a szálainak, és ezt nagyon szeretem. Továbbá azt is, hogy elég kicsike, így az én apró szememhez is tökéletes.

A formája nagyon hasonló az Essence Smokey Eyes ecsetéhez, ez is egy ceruzaecset és egy pufiecset házasságából született. 
Én főleg a szemöldökcsontomon és a mélyítővonalnál használom, de a szemzugban is jól ellátja a feladatát, és végszükség esetén a színek összedolgozására is bevethető.

Eddig kétszer vettem észre, hogy egy-egy szálacskát elhullatott, ami nem jó, de nem is érzem tragikusnak. 

Nézzük a pozitívumait:
- Ugyan nem kiemelkedően puha, de egy jól kihasználható alapecset, utazáshoz tökéletes.

A negatívumai:
-  A "kis" baki.
-  Az ára. Ez az, ami miatt egyértelműen nem érzem "kötelező vételnek". Kettőezer forint körül jár, ami egy darab ecsetért szerintem csöppet sok, bár igaz, az Yves Rocher-ban gyakran futhatunk bele egy-egy akcióba.

Mindent összevetve én nem bántam meg, hogy megvettem, még a baleset ellenére sem, de nem tudom jó szívvel ajánlani nektek.

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Fuu...de a végén mégiscsak okés az ecset.
  Ez a lényeg;-)

  VálaszTörlés
 2. Végül is az, csak jobb lett volna megúszni a szétesést-ragasztgatást.:)

  VálaszTörlés
 3. Ez még egészen jó, az én Mary Kay ecsetem 3eFt körül mozog és amellett, hogy nem elég puha, iszonyúan hullik :/

  VálaszTörlés
 4. Jajj... ez sajnos tényleg még rosszabbul hangzik.:(

  VálaszTörlés
 5. Igen, a két rossz közül inkább ragasztottam volna. :/

  VálaszTörlés
 6. Nekem is ilyen van, és tényleg puha. Nem rég kezdtem el sminkelni, előtte szemüveges voltam, és nem láttam értelmét... amúgy, ingyen válthattok most ti is kontaktlencsére az Ofotértnél, ha valakit érdekel http://redir.ec/kontaktlencse

  VálaszTörlés
 7. Orsi: Egész jónak tűnik ez az akció, köszi a linket! :)

  VálaszTörlés