Alverde,

Áprilisi kedvencek

április 30, 2013 Arabella 4 Comments


Az április a szakdolgozatírás és a tanulás jegyében telt, ezek mellett nem sok szabadidőm maradt, így a sminkelés is háttérbe szorult. Ennek következtében most kevesebb kedvencem lett, de ezt a párat azért szeretném megmutatni.:)

A szememre általában csak az Alverde jumbo ceruzáját használtam, az egyik oldala majdnem teljesen olyan, mint a Painterly, csak talán csöppet kevésbé tartós.
Ha mégis púderekhez támadt kedvem, a Color Infaillible-ket használtam, azokból is a Tender Caramelt és a Hourglass Beige-t.Elkezdtem barátkozni a kontúrozással, ehhez remek társ volt az Alverde duo bronzosítója. Még tavaly nyáron szereztem be, de valahogy nem nőtt a szívemhez... egészen eddig, bátran ajánlom mindenkinek, remek termék!:)

Ha pirosítottam, akkor most nem a krémes kencéim után nyúltam, hanem inkább a világosabb, préselt pírek után. Az E.L.F. duójának fényes színét használtam legtöbbet, kifejezetten szeretem, csupán egy gondom van vele, ami a képen is látszik: sajnos eléggé porzik.


A számra szinte kivétel nélkül mindig az egyik Archie's Girls szájfény került, hol a Kiss & don't tell, hol a Strawberry malt. Bevallom, az előbbitől sokáig tartottam, attól féltem, hogy túl világos nekem, de most már nincsenek ilyen aggályaim.


A sminkeléssel ellentétben a lakkozásra sikerült több időt szakítanom, viszont nagyon sokszor használtam ugyan azt a két színt: a Rimmel Coralicious-t és a Bourjois Peach and love-ot. Az utóbbit még nem mutattam nektek a körmömön, de már le van fotózva, igyekszem hamarosan sort keríteni rá.:) 


A parfümök közül a régóta kívánságlistás Love, Chloé Eau Intense volt a favorit, tavaszi tisztaságillat, de mégis izgalmas, nem annyira könnyed.

Bizsut most nem választottam, mivel ismét az Oasap-tól kapott szíves nyakláncot hordtam a legtöbbet, májusban igyekszem majd kicsit több mindennel előrukkolni.:)


Nektek mik voltak a kedvenceitek áprilisban?:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

  1. Mindig elolvasom a kedvences bejegyzéseket, de a kérdésedre, hogy mi volt a havi kedvenc, sosem tudnék válaszolni. Mind sminkben, mind körömlakkban, kiegészítőkben, stb. a változatosság a fő alapelvem, sosem használom pl ugyanazt a szemhéjpúdert 1 héten belül kétszer, hisz annyi van belőlük, hogy nem lenne fair a többivel szemben. :D Az állandó elemek meg hát állandóak, és nincs is annyi belőlük, hogy annyira tudnám cserélgetni. :)
    Szívesen megnéznék egyébként egy képet, amin a kedvencek vannak Rajtad. :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet, sőt, biztos, hogy neked van igazad, jobb lenne, ha én sem ragadnék le egy-egy szájfénynél, szemhéjpúdernél, és egyformán használnám mindet, de... nekem valahogy nem megy.:)

    Nem merem megígérni, de igyekszem egy sminket fényképezni velük a napokban.:)

    VálaszTörlés