bordó,

L'Oréal Color Riche - Burgundy Diva

március 16, 2013 Arabella 13 CommentsSzégyellem magam, amiért nem az egyik kék lakkal jelentkezem, pedig azokat sokan kértétek, viszont... ezt a L'Oréal szépséget tegnap este már harmadjára kentem fel, és mindig elhatározom, hogy megmutatom nektek is, de eddig valahogy nem sikerült... Ha most sem tenném, félek, soha nem jönne el az ideje, amit nagyon sajnálnék.:)
Az üvege nekem inkább tetszik, mint sem, bár nem ez a kedvencem. Az ecsete viszont... óh, szuper! Még egyetlen más márkánál sem találkoztam ilyennel, ahogy már a Majestic Green-nél is írtam, legyezőszerű, lapos, lekerekített, és enyhén kiszélesedő, nekem nagyon könnyű vele a körömpingálás.:)
Ami az állagát illeti: többször is írtam már, hogy az OPI lakkok formulája számomra tökéletes. Nos, ezt erről is elmondhatom, ez is tökéletes, de közben mégis egész más. Egy csöppet (még) folyékonyabb, nem szeretem ezt a kifejezést állagra használni, de nem tudok jobbat, egyszerűen vékonyabb, és nagyon-nagyon jól terül.

A tartóssága és a száradási ideje az átlagostól kicsit jobb, egy rétegben a Burgundy Diva még elég foltos, kettőben viszont szerintem már jó. A színe nekem nagyon tetszik, egyedül azt sajnálom, hogy az üvegben látható pink-lila fény alig köszön vissza a körmökön természetes fényben.

Az a helyzet, hogy mindig kénytelen vagyok rájönni, ilyen hóbort, olyan hóbort, kékmánia ide, kékmánia oda, az én igazi színeim a pirosas árnyalatok.:)


Próbáltátok már a L'Oréal lakkjait?:)

Ajánlom Neked

13 megjegyzés:

 1. Annyira szeretem ezeket a körömlakkokat <3 Első ilyen lakkom egy gyönyörű pink volt.
  Tényleg tökéletes állagra is, ecsete is, minden.
  Csak egyszer kölcsönadtam, nagyon sok el lett belőle használva, és utána pár hétre be is száradt. :( Nem tudom mit csinálhattak vele.

  VálaszTörlés
 2. Fú ez nagyon szép *-*
  Anyukámnak a kedvenc márkája a L'Oréal, nagyon szereti, pár lakkot odaadott nekem, mert nem tetszik neki a színe. :)

  VálaszTörlés
 3. Marias: Hú, nem hangzik jól.:( Én a Majestic Green-t valamikor ősszel vettem, azóta még semmi változás nincs rajta, persze ennyi idő után nem is szabadna, nem tudom, a tieddel mi történhetett.:(

  M.: :) Megértem, hogy szereti, csudijók szerintem is, csak ugye csöppet borsosabb az áruk... :/

  VálaszTörlés
 4. Én sem tudom, de azóta csak a felügyeletemmel használhatják a körömlakkokat. :D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép szine van, gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 6. Most kivételesen nekem jobban tetszik így, hogy körmön nem látszanak a csillámok :) Gyönyörű ez a szín, ősszel valami hasonlót kerestem :(

  VálaszTörlés
 7. Marias: :DD

  Fairyland: Örülök, ha lenyerte a tetszésed.:)

  Dii: Nekem is őszies kicsit, de akkor még nem volt a készletemben... na majd idén!:)

  VálaszTörlés
 8. nagyon gyönyörű ez a szín, bár nekem az ősz jut róla eszembe. (:

  VálaszTörlés
 9. gyönyörű színe van, és nagyon passzol hozzád :)

  VálaszTörlés
 10. Ó, de kedves vagy, köszönöm.:)

  VálaszTörlés