DIY Adventures

DIY Adventures - Húsvét

március 30, 2013 Arabella 8 Comments


A márciusi témánk mi más is lehetett volna, mint a húsvét, ami nagyon egyszerűnek tűnt, de mint kiderült, számomra mégsem volt az. Rengeteg ötletem volt, de persze megint az utolsó előtti pillanatra hagytam a kivitelezést, és.. nos, nem alakult olyan jól, mint szerettem volna.
Akartam krepp papírból csinálni kis figurákat, ez nem jött össze, próbáltam kreppel díszíteni tojást, ez sem sikerült, csináltam egy boszorkányos-tojásalapú szélforgót, ami annyira nem lett rossz, viszont utólag rájöttem, hogy nem sok köze van a húsvéthoz. Ma reggel még nekikezdtem egyszerű tojásfestésnek is, de persze az sem lett tökéletes, és bevallom, kicsit kevésnek is érzem ide.

Így aztán most csak egy félig-meddig csináld magad csibével tudok szolgálni, ha nem is teljesen DIY, akkor is ennek a bemutatását érzem a leghelyénvalóbbnak most.:)





A hozzávalók előre össze voltak csomagolva, csak kiszabni, összeállítani, összeragasztani kellett, ezért nem érzem jogosnak úgy felmutatni, mint az én "munkámat", de szerintem könnyen kivitelezhető otthoni alapanyagokból is.:)

Ami talán a legnagyobb probléma lehet, az a mini cserép, de ha már húsvét, szerintem könnyen helyettesíthető egy (hungarocell) tojással akár, azt be lehet vonni két-három tollal, és még élethűbb is.:) A talpacskákhoz, a szárnyhoz és a taréjhoz kétféle sárga anyag kell, bár igazából egy is elég, bár ha különböző színű, akkor talán mutatósabb. A csibe fejének bármilyen gömb megfelel, be lehet vonni a világosabb sárga anyaggal, csak filctollal kell megrajzolni a pofiját, és kész is.:)

Nézzetek be a többiekhez is:

Bellala (Bellala Blog) 
CRaPTRaSH (CRaPTRaSH ViLáGa)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Nagyon édi :) Én is az utolsó pillanatban eszméltem, tegnap meg fotózni nem tudtam, így szokás szerint mára marad a bejegyzés :S

  VálaszTörlés
 2. húú ez nagyon klassz lett cuki!!!

  VálaszTörlés
 3. BeLLaLa: Sebaj, kíváncsi vagyok, mit készítettél.:)

  szépségblog Pöty cica, ~Csillám Lány~: Köszönöm szépen.:)

  VálaszTörlés
 4. Aranyos lett! Én is csibében gondolkodtam. :)

  VálaszTörlés
 5. Ezek szerint egy rugóra járt az agyunk.:)

  VálaszTörlés