Essence,

Essence Floral Grunge trend edition

február 28, 2013 Arabella 8 Comments


Nos, Essence-ék háza tájára is elérkezett a tavasz, jön egy új trendkiadás sok korallal, némi mentával és levendulaszínnel, nézzük egyesével őket.:)

A Floral Grunge része egy négyes paletta, a felső két szín kifejezetten tetszik, de azt hiszem, összességében ezt nem nekem találták ki.:)Kapunk egy gyönyörű pirosítót, ha hazánkban is kapható lesz ez a kiadás, én úgy sejtem, ez lesz a legnépszerűbb darabja, remélem, a minőségével sem lesz gond.:)


A matricás tusvonal itt is visszaköszön, én még mindig nem próbáltam ilyesmit, de talán majd most.:)


Két mini szájfényszett is jön, az egyik természetesebb-korall vonalon mozog, a másikban viszont van két ínyencség, egy levendula és egy menta, az utóbbira nagyon kíváncsi vagyok!


A kiadás egyik legérdekesebb darabja ez a hajszínező púder, nem hinném, hogy én kedvet kapnék hozzá, mindenesetre mint újdonság, tetszik.:)


Még mindig a hajnál maradva, jön egy hajpánt is, én az ilyesmiket általában szeretem, viszont a szegecseket már unom kicsit. 

 

Egy tetoválásszett is a Floral Grunge része, a minták szépek, de én nem vagyok túl nagy híve a tetoválásoknak, még ilyen formában sem.:)
És végül természetesen a lakkok sem maradhatnak el, én nem vagyok a világos-pasztell körmök híve, de azt hiszem, a mentát meg fogom nézni élőben is.:)

Nektek hogy tetszik ez a trendkiadás?:)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Engem nem fogott meg semmi annyira, hogy be is szerezzem. Bár a pirosító tényleg szép, és ha jól látom, a fekete lakkban van valami turpisság, majd élőben kiderül :)

  VálaszTörlés
 2. Szép ez a kiadás, de majd élőben derül ki igazán, melyik az ami megfog. Bár azt a fekete lakkot nem értem ebben a kiadásban. :D

  VálaszTörlés
 3. Huh hát Nekem ez most nagyon telitalálat, rég nem volt ilyen, hogy VÁROM! :) A pirosító, lakkok közül majdnem mind remélem jól muzsikál majd és nem okoz csalódást.

  VálaszTörlés
 4. jajj.. nekem ez sem tetszik :'((((

  VálaszTörlés
 5. tetoválás?:D:D a turbo rágó jut eszembe és mikor gyerekként ezzel szórakoztam. szerintem nem volt egy nyerő ötlet XD

  VálaszTörlés
 6. Hűűű az a lila lakk... Mindenképp megnézem.

  VálaszTörlés
 7. Phoenix: Én is úgy látom, de nem tudom pontosan eldönteni, micsoda... majd élőben kiderül.:)

  Ági Mdolla: Én általában nem vagyok oda az ilyen pasztell lakkokért, de ezek most nekem is tetszenek.:)

  Marias Nail: Valószínűleg egy kis ellenpontnak szánták, én pl. nagyon el tudom képzelni az egyik világos színnel kombinálva.:)

  Netti: Nekem is telitalálat, pedig a javuló idő ellenére engem még mindig a sötétebb színek vonzanak.

  M.: Sok kiadás nem nyert meg engem sem az utóbbi időben, de ezzel most más a helyzet. Hátha a legközelebbi már neked is tetszeni fog.:)

  Joutsen: Sok márka előrukkolt most ezzel, amikor az elsőt megláttam, én is a rágóban lévőkre asszociáltam először.:)

  Petra: Elég különlegesnek tűnik a lila, a menta után nekem is az tetszik a legjobban.:)

  VálaszTörlés