körömlakk,

Tippek-trükkök#10 - Így varázsold elö a csillámokat a lakkodból!

november 26, 2012 Arabella 8 Comments
Bosszant, hogy az üvegben csodaszépnek tűnő lakkodból felkenés után eltűnnek a csillámok? Vesd be a körömlakklemosód!

1. Első lépésként lakkoz úgy, mint máskor, jöhet az alaplakk, majd a csillámos szépség, csak most kicsit vastagabban vagy esetleg eggyel több rétegben.
2. Mikor megszáradt, óvatosan márts egy vattakorongot körömlakklemosóba, és finoman húzd végig a körmödön. Nem kell óvatoskodni, de azért ne is dörzsöld túlságosan!
3. Ezután előfordulhat, hogy fénytelen és kicsit érdes lesz a manikűröd, de a csillámok nagyon szépen előjönnek. Hogy az előbbi negatívumokat kiküszöböld, használj fedőlakkot.:)

Azt még hozzá kell tennem, hogy ez a módszer sajnos nem működik az összes körömlakkal, viszont a legtöbbel szerencsére igen. Például a Lovely Moulin Rouge glittercsodáinak színét kicsit kiszívja a lemosó, de azoknál nincs is szükség ilyen trükkre, az új vámpíros lakkokhoz viszont szuper.;)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Biztos kipróbálom, remélem bejön :D

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon érdekesen hangzik :D de biztos jó, szerencsére nincs ilyen problémám (egyelőre)

  VálaszTörlés
 3. Micsoda trükk, köszi a tippet!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Hallod, én pont ezen gondolkoztam múlthéten, amikor mostam le a Grey To Be Heret, hogy ki kéne így próbálni, mert akkor még jobban előjön a rózsaszínes fénye, de azt hittem hülye vagyok :D
  (ezek szerint meg nem is :P)

  VálaszTörlés
 5. a tavalyi Vampire's Love lakkoknál detto ez a helyzet,lemosáskor még szebben csillogtak :P de arra nem is gondoltam h picit mossak csak le tetejéből :D köszi :)

  VálaszTörlés
 6. hehe, tesóm ugyanezzel a trükkel jött át hozzám, hogy írjam meg, mert felfedezte lemosás közben, hogy sokkal szuperebb színe lesz ha egyszer végighúzza a korongot rajta. :D

  VálaszTörlés
 7. M.: A legtöbb lakkal beválik.:)

  Dii: :)

  Njoythestyle Reni: Nagyon szívesen.:)

  CRaPTRaSH: Dehogy vagy, ha meg igen, én is az vagyok.;)

  Nóra: Én azoknál figyeltem meg ezt először.:)

  Lora: :))

  VálaszTörlés