ecset,

Essence Wild Craft Trend Edition - első benyomások

október 05, 2012 Arabella 19 CommentsJó ideje nem fogott már meg komolyabban egyetlen Essence trendkiadás sem,  a Miami Roller Girl-t élőben nem is láttam, a Ready For Boarding-ot simán kihagytam, a Fruity-ból és a Marble Maniaból pedig beértem egy-két darabbal, és az sem most volt... a New In Town egyáltalán nem hozott lázba, a Cherry Blossom Girl úgy éreztem, nem nekem való, ugyan mostanra olvasgatva a pozitív véleményeket, megjött a kedvem hozzá, de még mindig nem csábultam el... ezzel szemben úgy éreztem, a Wild Craft-ból szinte minden kellene.

Mivel a napokban kerül(t) ki a polcokra, és teszter szinte semmiből nincs, úgy gondoltam, írok az általam beszerzett dolgokról egy rövid, első véleményt.


Kezdjük a szemhéjpúderekkel.:)
Muszáj megemlítenem, hogy kicsit gyengének érzem a csomagolásukat, nem tragédia, de jobban fogok rájuk vigyázni az átlagosnál. A pan és a tok között néhol van egy kis rés, a dobozka alsó, fekete része pedig nem a legkomolyabb anyagból készült, persze ezek csak apróságok.:)
Úgy érzem, a három sem állag, sem pigmentáltság tekintetében nem egyforma, egyértelműen a világos, a Rosewood Hood a legerősebb, issteni szín, hiába van már hasonlóm, biztos vagyok benne, hogy sokszor fogok nyúlni érte, egy remekül kihasználható aranyos-pezsgő. Ennek a legselymesebb az állaga és ez a legpigmentáltabb. 
A moszatzöld Out Of The Forest a leggyengébb, építgetni kell és az állaga sem annyira jó, de elég különleges szín annak ellenére, hogy egy viszonylag természetes árnyalatról van szó. 
A Mystic Lilac valahol a kettő között helyezkedik el, nem annyira finom, selymes mint a Rosewood Hood, de egész jó, és a pigmentáltságát se mondanám közepesnél rosszabbnak. 
A tartósságuk átlagos, mindenképp kell hozzájuk szemhéjalapozó, de azzal bírják késő délutánig. 

Következzen a rúzs.:)A trendkiadás része két rúzs is, a nude egyáltalán nem hozott lázba, a lila viszont igen, ez az ősz divatszíne az ajkakon, ráadásul ezer éve szeretnék kipróbálni egy ilyen árnyalatot, de minél pénztárcabarátabb áron.

A csomagolás itt is gyenge pont, nem túl strapabíró és nem is teljesen visszatekerhető a rúzs, már sikerült is belekarcolnom a kupakkal. 
Az állaga lágy, egy könnyedebb rúzsról van szó, annyira nem erőteljes, többször át kell húzni a számon, és hajlamos kicsit megülni a ráncokban, ennek ellenére nem bántam meg, kísérletezni tökéletes lesz.Végezetül az ecset.:)  
Az előzetes képeken nagyon jól nézett ki, azonnal megnyert annak ellenére, hogy a nehézkes tárolás miatt nem vagyok a kétvégű ecsetek híve. 

A szemes részét kifejezetten szeretem, nagyon szépen elvékonyodik és viszonylag merev, a pillatőnél is lehet dolgozni vele, de én korrektorral, krémes festékkel is használhatónak tartom.
A másik felével már nem vagyok ennyire elégedett, az lehetett volna jóval tömöttebb, viszont highlighterhez meg pont így tökéletes, púderhez, pirosítóhoz már annyira nem jó. 

A szálai nagyon puhák egyébként, egy-egy kósza szálacska állt ki mindkét végéből, de ez rögtön ki is jött, azonban az első mosás közben nem hullatott el egyet se. 
Nem a világ legjobb ecsete, de nem is tartom rossz vételnek, utazáshoz kimondottan jó lehet!


Mindent egybevetve én nagyon jó trendkiadásnak tartom a Wild Craftot, a szemhéjpúderek (főleg a világos és a lila) máris a kedvenceim között van, a rúzs tökéletes lesz itthoni kísérletezgetésekhez, az ecset pedig a maga kategóriájában szintén szépen teljesít és elég univerzális. A lakkokat is szépnek tartom egyébként, de abból már van elég itthon, még a highlighter csábít, de igyekszem ellenállni.:)

Nektek hogy tetszik ez a kollekció? 
Terveztek beszerezni valamit?:)

Ajánlom Neked

19 megjegyzés:

 1. Elég ütős kis szín, az biztos!:)

  VálaszTörlés
 2. Kell a világos szín, és az ecset! *-*

  VálaszTörlés
 3. A világos szemfesték nagyon-nagyon jó vétel szerintem!:)

  VálaszTörlés
 4. aa, a rúzs nagyon jó *.* én nem mertem volna ilyen színt venni :) Tök jó, hogy te mersze ilyen színeket is felvenni :)

  VálaszTörlés
 5. Ez tényleg szuper trendkiadás. nekem is kellene minden...

  VálaszTörlés
 6. A Rosewood Hood-ba beleszerettem, gyönyörű szín...valahogy mintha úgy emlékeznék hogy nekem nincs ilyen színű szemhéjpúderem és drogéria felé kellene vennem az irányt... :DDD
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 7. én is pont most kritizáltam meg a rúzst, szerintem oltári gagyi lett.

  VálaszTörlés
 8. Vikii: Igazából én egyedül a nagyon világos nude színeket nem szeretem, egyébként rúzsból jöhet bármi.:)

  Adryenka: Ha végiggondolom, idén egyik kiadás se hozott így lázba... ezt viszont nem érdemes kihagyni szerintem.:)

  Reni: :DDD

  Dorka: Szerintem ha az árát is figyelembe vesszük, nem olyan vészes. Ahhoz képest, hogy szinte minden nagyobb márka kínálatában ott van idén ősszel/télen egy sötétlila, szilva rúzs, drogériában alig találkoztam ilyennel, vagy ha mégis, kb. duplaáron. Ha úgy gondolnám, hogy ez lesz a mindennapi kedvencem, megérné áldozni rá, de arra, hogy alkalmanként feldobjam, ez is bőven megteszi szerintem.:)

  VálaszTörlés
 9. nekem a szemhéjpúderek kellenek,de azon MIND!
  kár hogy pont a zöldes a leggyengébb, az tetszik a legjobban :(

  http://sparklingfashiondisaster.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 10. Ha tetszik a szín, szerintem még így is megéri, nem rossz az sem, csak a másik kettő kicsit erősebb.:)

  VálaszTörlés
 11. Bakker a szemhéjpúderek de gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 12. nagyon tetszenek a szemhéjpúderek meg az ecset is :D a lila szín szerinted zöld szemhez mennyire mutatna jól? kicsit ódzkodom így tőle, de nagyon tetszik :D

  VálaszTörlés
 13. CRaPTRaSH: :))

  Mia: Zöld szemhez szerintem telitalálat a lila!:)

  VálaszTörlés
 14. De gyönyörűségeket szereztél! :)
  A kétvégű ecset valami fantasztikus, én is nagyon megnézném, de egy hét alatt két Rossmann-ban voltam, egyikbe se voltak még kirakva.

  Egyébként szeretném kérdezni, hogy hogyan tárolod? Mert hogy állítva nem nagyon lehet gondolom. :S
  Puszi!

  binabeauty

  VálaszTörlés
 15. Müllerekben keresd, ez a kiadás sajnos csak ott van.:(
  Nem a legideálisabb megoldás, de én egyszerűen csak bedobtam az egyik fiókomba a rúzsaim mellé... lehet, megpróbálok kiötleni valami jobbat majd, de most hirtelen oda került.:/

  VálaszTörlés
 16. Végre egy kiadás, amiben vannak szuper dolgok :). Mostanság engem sem fogott meg egy sem :/

  VálaszTörlés
 17. Hátha a soron következők jobbak lesznek.:)

  VálaszTörlés
 18. elképzelhető hogy tarjánban még nincs ez a kollekció?

  VálaszTörlés