Fleur de Santé,

Amaze szemhéjfesték - Joyful Green

szeptember 02, 2012 Arabella 4 CommentsMár mutattam nektek korábban két Amaze szemhéjpúderpalettát, egy barnás-rózsaszínt és egy lilás árnyalatokból állót, most egy egyrészes festék következik, amely a Joyful Green fantázianevet kapta.:)
A csomagolása tulajdonképp teljesen megegyezik a többiével, a teteje ennek is lecsavarható, matt fekete műanyag gumis tapintással, csak nyilván jóval kisebb.:)
Az állagát viszonylag puhának mondanám, mindenképp inkább az, mint kemény, én kicsit túl lazának is érzem, de a többség valószínűleg teljesen elégedett lenne vele.:)
Akár milyen óvatosan nyúlok bele az ecsettel, minimálisan porzik, de tényleg csak kis mértékben, ugyan ez a helyzet a hullással is, sminkelés után előfordul, hogy marad két-három szemcse a szemem alatt, de több nem, amikor ezt használom, bátran alapozok előbb, és csak utána térek át a szememre. 
A pigmentáltságát közepesnek mondanám, egyáltalán nincs baj vele, de nem is olyan brutálisan erős, mint mondjuk a legtöbb Sleek festék.

Amit igazán szeretek benne, az a színe.:) Épp bele vagyok bolondulva a zöldekbe, igazából minden tetszik, aki zöld, de ez tényleg különleges, ugyanakkor elég visszafogott is.:) Én leginkább limeként tudnám azonosítani némi olívás hatással. Ha úgy esik rá a fény, sima sárgászöld, máskor kicsit szürkés és aranyos fényű... csodaszép szerintem.:)
Tudom, hogy sokan félnek a zöldes árnyalatoktól, de ez hétköznapi, natúr sminkekbe is simán beépíthető, nagyon jól kihasználható szerintem.:)Összességében: Bár az állaga, pigmentáltsága nem kiemelkedően jó (de nem is rossz!), mégis megnyert magának ez a festék a színével, zöldmániásoknak egyenesen kötelező, de én olyanoknak is bátran ajánlom, akik eddig nem mertek kísérletezni ezzel a színnel, biztos, hogy ezt megszeretik majd.:) 

ITT tudjátok beszerezni, ha megtetszett.:)

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nagyon bejön nekem is ez a fajta zöld, ez valahogy nálam hozzátartozik a csokoládébarna, krémszínű és szürke árnyalatokhoz, mint egy basic-szín. Big like :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 2. Én is pontosan így vagyok vele, alapszínnek számít nálam is.:)

  VálaszTörlés
 3. hú de szép zöld :)
  http://vogueandlife.blogspot.hu/

  VálaszTörlés