fekete,

A tökéletes fekete táska

szeptember 19, 2012 Arabella 5 Comments


 

Már hosszú évek óta keresem egyre reménytelenebbül a tökéletes fekete táskát, egy olyat, ami elég strapabírónak tűnik, belefér egy A/4-es füzet, de mégsem hatalmas, sportosabb összeállítással is viselhető, de elegánsabbhoz is illik, hordható kézben is, de vállon is...  ilyen álomdarabot eddig nem volt szerencsém találni. Mindig hazajött velem helyette egy kisebb/nagyobb, rövidebb fülű, gyengécske, barna... mígnem a minap megtaláltam Őt:


Minden elvárásomnak megfelel.:) Fekete, ha nem is egy gyönyörűség, de szerintem nem is csúnya, épp belemegy egy füzet, a rövid füle szuper, ha kézben akarom vinni, de a felcsatolhatónak állítható a hossza, így hordhatom vállon, sőt, átvetve is... és nem is olyan gyengécske. 
Amitől leginkább tartottam, az az, hogy a belseje nem lesz az igazi, de egész tűrhető. Két részre van osztva, mindkettő cipzáras, semmi extra. Nem biztos, hogy a legjobb választás volt ez a fekete textil bélésnek, nem is igazán tudtam fényképezni emiatt, de... én most nagyon boldog vagyok a kicsikémmel.:)  

Jaj, és a "poén" az egészben: egy kínai boltban akadtam rá.:) Miindenhol kerestem már az utóbbi években, nem gondoltam volna, hogy pont itt fogom megtalálni a tökéletest.:) 


Van olyan holmi, akár ruha, akár sminktermék, amire már régóta vágytok, de sehol nem akadtok rá?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Majd írj update-et is, sajnos a strapabíró jelző gyenge lábakon áll bármilyen kínai termék esetében :)

  VálaszTörlés
 2. Nem hinném, hogy lesz rá szükség, negyedik napja nyúzom, úgy, hogy öt-hat vaskos könyv mindig volt benne (ami azért mégsem egy ilyen táskának való terhelés), és kutya baja, rövid távon nemigen lesz vele gond.:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik ! Én mindig a "tökéletes" táskát keresem... :D annyira szeretem őket :$ most is ki van nézve egy... hamarosan az enyém is lesz:D . Ha bár olyan nehéz jobb minőségű táskákat venni... pl.: a Cosmosba vett táskáim( 2 db.), hiába voltak 4-5-6 ezrek, fél év után kezdett lebomlani a külső anyaga...a műbőr? réteg :S . pedig én aztán vigyázok rájuk. De pl. a régi Jeans Club-os táskám, akciósan 8 ezer körül volt... na annak még mindig semmi baja! :O Pedig már vagy 2 éve megvan...A Londonban vett táskám is, ami kb 2-3 Ft.- volt, egy kis butikban,elég olcsó helyen, annak sincs semmi baja egy év után se... Nem értem én ezt :) ! Kínaiban vett táskám még nem volt, kivi leszek ez hogy fogja bírni! :)

  VálaszTörlés
 4. A két részre osztottság már megér egy misét, nagyon ritkán találni ilyet, jó vásárt csináltál. :-)

  VálaszTörlés
 5. Thündérke: Tényleg nehéz jobb minőségűt találni... nekem viszonylag gyorsan tönkre szoktak menni a táskák, bár bevallom, én lehet, nem is vigyázok rájuk annyira.:$

  Djkaty: Igen, tényleg nem annyira gyakori, nem is értem, miért, pedig annyival jobban pakolható így... és nem utolsó sorban könnyebb megtalálni benne a keresett holmit.:)

  VálaszTörlés