hírek,

Új limitált Manhattan lakkok!

augusztus 22, 2012 Arabella 7 CommentsA Manhattan két, számomra -eddig- ismeretlen bloggal összefogva megalkotott tíz-tíz új limitált árnyalatot, azt sajnos nem tudom, hogy hozzánk eljut-e ez a kollekció, de azért nézzük, milyen árnyalatok kaptak helyet benne.:)(1s)(2s)(3s)(4s)(5s)(6s)(7s)(8s)(9s)(10s)(1M)(2M)(3M)(4M)(5M)(6M)(7M)(8M)(9M)(10M)


Nekem az 1M-es és 4M-es fantázianevű tetszik nagyon, de a 9M és 10M-et is elfogadnám, a 7s pedig egész különlegesnek ígérkezik.:) 

 
Nektek hogy tetszik?:)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszenek ezek a lakkok, a 7s a kedvencem! : )

  VálaszTörlés
 2. Nincs 1 szép zöld sem..tiszta kiborító!

  VálaszTörlés
 3. Nyuszifül: Arra én is nagyon kíváncsi vagyok, különlegesnek tűnik.:)

  Calo(z): Ne is mondd, egész nyáron egy szép zöld lakkot kerestem (épp dúl a zöldmániám), de sehol semmi, vagy kékes, vagy katonazöld, vagy túl sárgás... most épp a Catrice After Eight-ot próbálgatom, szép-szép, csak én világosabbat szeretnék.:) Ezek közt sincs az igazi zöld, de pár más szín nagyon tetszik.:)

  VálaszTörlés
 4. Elég fura összeállítás, de azért a 2s, 5s tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. Ohm nézegettem német és osztrák lányok blogján már a felhozatalt, mit ne mondjak tetszik! Már az alapötlet is, hogy bloggerek rakták össze a lakkokat. Ami meglepett, hogy náluk 3,49 euró de a Müllerben (ott kint van ott is Manhattan) 4,99. Ezeknek a lakkoknak kivételesen lett neve is: http://www.josieloves.de/gewinnt-eines-von-vier-nagellack-sets-aus-der-manhattan-blogger-edition/
  Nekem a 4s és 5m a kedvencem (pumpkin carrot pie és goethestraße). Remélem hozzánk is behozzák majd!

  VálaszTörlés
 6. 1m,4m,5m,6m,10m ezeket szívesen kipróbálnám.

  littlemucli.blogspot.com

  VálaszTörlés