zene

A hét zenéje - Scala & Kolacny Brothers: Every Breath You Take

augusztus 05, 2012 Arabella 3 Comments
Az eredeti, Police által előadott Every breath you take-et is nagyon szeretem, de mostanában valahogy nem sokszor jutott eszembe elindítani a lejátszómban, azonban az egyik legkedvesebb sorozatom, a Downton Abbey valamelyik promóvideájában meghallottam ezt a feldolgozást és sikerült beleszerelmesedtem. 
Elllképesztően jó szerintem, teljesen magával ragadott, hű az eredetihez, de mégis annyira más hangulata van...

A sorozatot is jó szívvel ajánlom egyébként, amikor a kedvenceimről készítettem bejegyzést, csak azért nem szerepelt a felsoroltak közt, mert akkoriban kezdtem el komolyabban nézni, de most az élen lenne. Kosztümös és angol, kicsit romantikus, de (annyira) talán nem könnyed, megéri belenézni!


Ti mit hallgattatok legtöbbet a héten?:)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Komolyan mondom, annyira hasonlít a zenei ízlésünk! :-D először a queen, most meg ez :-D imádom a scala&kolacny brotherst!!! nekem a creep a kedvencem meg a depeche mode és nirvana feldolgozásaik!
  :-D

  VálaszTörlés
 2. Anna: :))
  Én arra kezdek rájönni, hogy minden feldolgozásuk tetszik, annyira jól nyúlnak a zenékhez, és olyan hangulatos lesz a végeredmény... Most egyébként az Every breath you take-et felváltva hallgatom a With or without you-val, az is elképesztő szerintem.

  Petraa.: Örülök, ha tetszik, szerintem is nagyon szép.:)

  VálaszTörlés