zene

A hét zenéje: Ákos - A fénybe nézz

június 17, 2012 Arabella 4 CommentsÉs ez nem csak heti kedvenc, amióta először hallottam, nagyon szeretem, persze vannak időszakok, amikor háttérbe kerül, de máskor újra ez szól éjjel-nappal a fülhallgatómban. 
Számomra ez a szám kicsit... az én "életfilozófiámról" szól, arról, hogy jöjjön bármilyen probléma is, üssenek ott, ahol a legjobban fáj, akkor sem szabad feladni, hanem teljes erőbedobással küzdeni kell. 
De mindezt olyan nyugodtsággal, "megvilágosodott" mosollyal énekli Ákos, hogy nem a fogcsikorgató küzdelem domborodik ki belőle (mint például számomra Beethoven IX. szimfóniájából), hanem a csendes beletörődés abba, hogy az élet bizony folyamatosan próbák elé állít, amiket ki kell állni és a jóra koncentrálni. 


Ti mit hallgattatok legtöbbet a héten?:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Ákostól nem is tudnék kedvenc számot kiemelni...talán az Ikon c. albumot egy az egyben...és anyával szoktam Ákos koncertre járni :D
  A héten pedig legtöbbet talán ezt hallgattam: http://www.youtube.com/watch?v=ng8K4zPSKQc

  U.i.: nagyon tetszik a blog, már olvasgatlak egy ideje :)

  VálaszTörlés
 2. Igazából egy konkrét kedvencem nekem sincs Ákostól, rengeteg számát szeretem, mindet másért.:)
  Nagyon örülök, ha tetszenek a bejegyzések, remélem, a jövőben is így lesz.:)

  VálaszTörlés
 3. Az Ismerj fel. Nekem az olyan, hogy napi 50-szer is jöhet, Na meg az Ikon. Meg akkor most inkább nem sorolok fel még sok-sok számot tőle... :-)

  VálaszTörlés
 4. Az Ikont én is nagyon szeretem, de... igazából szinte mindennel így vagyok, amit ő énekel.:)

  VálaszTörlés