Essence,

Essence Miami Roller Girl trendkiadás

június 15, 2012 Arabella 4 Comments


01; Bienvenido A Miami 


Már jó ideje tudható volt, hogy érkezik egy Miami Roller Girl nevű trendkiadás az Essence-től, de értékelhető képek csak most kerültek napvilágra.


03; Miami Pink

02; Vice, Vice, Baby


Érkezik három szemhéjpúder,  egész szépek a színek tulajdonképp, az első kettő talán elég különleges is, de mégsem sikerült megfogniuk. A kiadás tartalmazni fog egy pirosítót is, ha jobban megnézem, tetszetősek ezek a színek, de nekem rögtön a Catrice Revoltaire hasonló darabja jut eszembe róla, ami nekem valahogy...  szimpatikusabb volt. 

 
01; Miami Heat       

 02; Miami Pink       


Továbbá két ajakápoló is jön, a színeik egész bájosak, de valahogy most ezek sem varázsoltak el.

04; Miami Heat

01; Bienvenido A Miami

02; Miami Pink

03; Four Wheel DriveA lakkok kifejezetten tetszenek, mindet elfogadnám, de ha jobban belegondolok, egyedül a sárgához nincs hasonlóm.

Továbbá a Miami Roller Girl tartalmazni fog színes hajtincseket is, ezek talán jópofának mondhatók, de én nem tudnám hasznosítani őket. 


Engem nem hozott lázba ez a kollekció, sőt, kifejezetten hidegen hagy a képek alapján. A színek egész szépek lennének, csak az a gondom, hogy elég gyengécskének tűnik a kivitelezés, így pedig -számomra legalábbis- komolytalan, kissé gagyi hatást kelt, azt hiszem, én ezt a kiadást most szívfájdalom nélkül ki fogom hagyni. 


Nektek hogy tetszik?:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nekem körülbelül az a szint, mint az urban messages vagy mi, ami kifejezetten nem tetszett... Mivel a catrice hasonló pirosítóját nem tudtam beszerezni, és most nincs is pirosítóm, azt azért meg fogom nézni, ha látom valahol a trendkiadást, de egyébként semmi extra.:)

  VálaszTörlés
 2. A pirosító olyan szempontból jó választás lehet, hogy egyből több színt is kapsz, szóval azt tényleg érdemes lehet megnézni.:)

  VálaszTörlés
 3. Szia Belle! Kaptal egy dijat :)
  www.addsomeglitter.blogspot.com/2012/06/tell-me-about-yourself-award.html

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Nagyon szépen köszönöm!:)

  VálaszTörlés