Essence,

Joy-napi vásárfia

május 12, 2012 Arabella 9 CommentsSzégyen, nem szégyen, teljesen elfeledkeztem róla, hogy most zajlik a Joy-hétvége, tegnap délután csak a könyvtárba indultam, mikor Anyukám szólt, hogy jön velem ő is, mert nézne egy-két nyári felsőt.

Ha már így alakult, beszaladtam a Müllerbe, volt egy kedvezményre jogosító blokkom még a Glamour-napokról, azzal és a 20%-os kuponnal hoztam haza ezt a két Fruity lakkot, így majdnem nullára jött ki a végösszeg.:) Megnézegettem a kiadás többi darabját is, de... nem hoztak lázba, legfeljebb a többi lakk, de kettőnél többet nem akartam beszerezni.
Ezen kívül megszimatoltam végre a Boss Deep Redjét, nem akarok elhamarkodott véleményt alkotni, de muszáj megírnom, hogy csodás szerintem!
A zöld lakkot egyébként már ki is próbáltam, holnap igyekszem bővebben is bemutatni.

Tulajdonkép egyedül itt használtam a Joy kuponokat, de máshonnan még becsúszott ez-az.
Beszaladtam az Orsay-be is, oda nem volt kupon, de minden akciós holmiból lejött még mínusz húsz százalék, és annyira megtetszett ez a felső... Anyukámtól kaptam ajándékba.:)
Így, vállfán nem mutat valami jól, főleg, mivel kicsit bővebb fazon és nincs is rajta semmi különös, de felvéve nem rossz.:)
A múltkori DM-es beszerzésünkön kimaradt a habfürdő, pedig az is elfogyott, úgyhogy most beszaladtam azért is, nagyon szeretem a DM gyerekmárkáját, hiába, nekem minden tetszik, ami királylányos. Most egy limitált verziót választottam, az illata nagyon finomnak ígérkezik, de még nem próbáltam ki.


Kihasználtátok már a kedvezményeket, vagy esetleg holnap szeretnétek szétnézni?:)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Nagyon csininek tűnik a felső, megmutatod outfitként is?
  És a lakkok is nagyon érdekelnének :-))

  VálaszTörlés
 2. Mindenképp, de... lehet, hogy nem kerül rá sor egy-két héten belül, mostanában nincs időnk fényképezkedni.:(
  A lakkokról viszont igyekszem mihamarabb írni.:)

  VálaszTörlés
 3. de cuki felsó :)
  fashionparade-fanny.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. Melyik Müllerben voltál? A Kökin egy hete még nem láttam frutty-s termékeket.

  VálaszTörlés
 5. Hagi: Én a nyíregyháziban voltam, szerintem csak egy-két napja rakhatták ki itt is, mert még alig hiányzott valami.:)

  VálaszTörlés
 6. Köszi, akkor én szerintem erről le fogok maradni, mert mire újra Müller közelébe jutok elfogy minden. Pedig a krémes szemfesték is ígéretesnek tűnt.

  VálaszTörlés
 7. Jaj, de kár.:(
  Mondjuk... nem tudom, vigasztallak-e vele, de szerintem a szemfestékek annyira nem sikerültek jól, nagyon picikék, és színük se sok van, legfeljebb fényük.

  VálaszTörlés
 8. Köszi, akkor annyira nem is bánom. A képeken olyannak tűnt mint a Catrice nimfás krémfestékei, amiket most láttam leárazva a Müllerben. Sajnos mind teszter volt, jól összepacsmagolva, így nem vettem meg, pedig szépek voltak.

  VálaszTörlés
 9. Nem a balerinás Catrice-re gondolsz?:) Ezek szerintem gyengébbek attól, nem érdemes annyira bánkódni miattuk.:)

  VálaszTörlés