Catrice,

Catrice Hidden World krémpirosító

február 08, 2012 Arabella 0 CommentsBár mostanra nagyon megszerettem a pirosítókat, világ életemben bajban voltam velük. A legnagyobb gondom a tartósság: a por állagúak szinte alig pár percig látszanak az arcomon, és annyira is csak nagy kínlódások árán. Erre jelentenek megoldást számomra a krémes termékek, úgy tapasztaltam, ezek jóval tartósabbak, mint a hagyományos társaik. Viszont sajnos elég gyér színválasztékban találkoztam eddig velük a drogériák polcain, emiatt nagyon örülök, ha egy-egy limitált kollekcióban is felbukkan ilyesmi. Nagy boldogságomra a Catrcie Hidden Worldjében is van egy, következzenek a tapasztalataim róla.:)Tetszik ez a kis műanyag tégely, most még az sem zavar, hogy nem üvegből készült, és a kupak babarózsaszínje is találó szerintem ehhez a kiadáshoz. Jól záródik... összességében nagyon tetszik ez a csomagolás a szememnek, viszont sajnos egyáltalán nem praktikus.
Szinte soha nem vagyok oda a tégelyes kiszerelésért, nem szeretek így belenyúlkálni a dolgokba, mert utána rohanhatok is egyből kezet mosni, ráadásul nekem általában hosszú körmöm van... gondolom, mondanom sem kell, hogy ez mivel jár. Különösen bosszant az ilyesmi, ha látom, hogy a termék állaga megengedné a pumpás kiszerelést, ugyanis a szemhéjkrémhez hasonlóan most is egy nagyon könnyű, habos állaggal van dolgunk, csak ez esetben még folyósabb, hígabb, és emiatt ráadásul sajnos hajlamos a kupakra tapadni némi pirosító.


Ami ezúttal is teljesen lenyűgözött, az a termék színe. Szerintem gyönyörűséges.:$ Igazából annyira nem különleges, talán a tégelyben még egyedibbnek is mutat, felvive, a bőrön viszont már "csak" egy nagyon bájos, friss pink árnyalat, ennek ellenére teljesen megnyert.
A pigmentáltságát nem mondanám szuperjónak, de szerintem különösebb probléma sincs vele. Az arcomon egy rétegben nagyon enyhe, jobban tetszik, ha picit építgetem, de ebben talán nem vagyok a legjobb tesztalany, mert nekem például ahhoz, hogy értékelhető eredményt érjek el, a vámpíros pirosítózseléből is jóval többet kell használnom, mint másoknak. A tartóssága... nos, körülbelül három-négy órát bír ki, ami az én arcomon remek teljesítménynek mondható, főként a porállagúakhoz viszonyítva, azonban a Max Factor Miracle Touch krémese még ettől is többet bír, persze annak az ára is jóval magasabb.

Amint még muszáj megjegyeznem, az az, hogy sajnos én a csomagoláson sehol nem látom feltüntetve az árnyalat nevét. Engem még akkor is zavar ez a "nevetlenség", ha csupán egy színben kapható az adott termék.


Összességében: Nagyon jó kis pirosítónak találom, ráadásul hihetetlenül bájos ez az árnyalat. Lehet, hogy a minősége egy fokkal alulmarad a drágább krémes termékeknél, viszont én úgy gondolom, hogy még így is megéri beszerezni. Amit nagyon sajnálok, az az, hogy nincs az árnyalatnak neve, valamint azt, hogy nem pumpás kiszerelésű.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: