ajakápoló,

Essence Hoping ajakbalzsam

január 28, 2012 Arabella 4 Comments

Essence Caring Lipbalm (Hoping)

A vásárfiás bejegyzésben még azt mondtam, hogy a kiárusításon beszerzett termékekről -ha csak nem kéritek-, nem írok hosszabban, de most mégis muszáj kivételt tennem... mert ez a kis szépség teljesen elbűvölt!

Már a csomagolásával is sikerült megnyernie, szerintem nagyon édes ez a kis tégely, a rózsaszín-fehér összeállítás pedig annyira kislányos, egyszerűen imádnivaló. A tégely alsó része műanyag, de ebben az esetben ez különösebben nem zavar, a kupak jól visszazárható. Két gondom lehetne ezzel, ami felett azonban most átsiklom: nem a leghigeinikusabb ez a kiszerelés, különösen igaz ez egy ajakbalzsamra, valamint a kis színes matricák...elég gyengécskének tűnnek, könnyen el tudom képzelni, hogy néhány hétnyi használat után megadják magukat.


Ami elsőként meglepett a kinyitás után, az a cseresznyés illat, ami fogadott. Pontosabban nem is cseresznye... cseresznyeízű gyümölcskaramella inkább. Nálam ez is telitalálat.:)
Az állagára sincs panaszom, könnyed, kellemes, jól kenhető. Pigmentáltnak nem igazán mondanám, maximum egy kis fénye van az ajkaimon, de az is szinte elhanyagolható.Végül pedig a lényeg, a hatása. Nos, a nagy kedvencem, a Garnier Velvet ajakápolója mellett mindenképp elmarad. Nem hinném, hogy ez a kicserepesedett ajkakat rendbehozná... gyorssegélynek nem a legjobb választás. Viszont megelőzésre mindenképp jó, mert némi hidratáló hatása azért van, én jobbnak érzem a Labellotól például.

Összességében: Szerintem hihetetlenül aranyos, imádom az illatát, még némi hidratáló hatása is van... nagyon örülök, hogy így, akciósan beszereztem. Nem a világ legjobb ajakápolója, de ha titeket is megnyerne, megérteném.:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Ne haragudj, hogy ilyen apróság miatt írok, de az hoping (reménykedni/remélni), nem pedig haping... Amúgy én is néztem ezeket, de nem mertem megvenni, egyrészt mert ajakbalzsammániám van :D és van egyszerre legalább 5 különböző darabom most, másrészt meg nem bíztam benne, hogy "brutál" munkát végezne, nekem meg fuvolistaként arra van szükségem, de akkor ezek szerint jól tippeltem, nem olyan erős.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dehogy haragszom, köszönöm, hogy szóltál, krónikus elgépelő vagyok.:)

   Törlés
 2. Azt, hogy nem higiénikus a használata, azért kétségbe vonnám. :) Egy szájfényben legalább annyi, ha nem több baci van, mint ezekben a csészés balzsamokban. Gondolj bele, ott még vissza is dugod az applikátor fejét a tubusba, és vígan szaporodhatnak meg sokasodhatnak benne a jó kis szobahőmérsékleten, fini nyálkás környezetben. ^^ Rúzsokra, krémes pirosítókra kb ugyan ez igaz. :)

  Fontos a higiénia, de arra van immunrendszer, hogy az ilyen kórokozókat kivédje. Az emberharapás legalább annyira veszélyes, mint a kutyaharapás, sőt, a mi szánkban sokkal veszedelmesebb baktériumok lakoznak. Nem hiszem, hogy pár eltévedt kis kórokozótól hasra kellene esnünk. :)

  Bocs a kifakadásomért, de mindenhol ezt olvasom, hogy "jajj a bacik, meg jajj a higiénia", és már kicsit belefáradtam... :D És Isten ments, hogy bárki kedvét elvegyem itt a sminkeléstől, csak a tisztánlátás végett írtam. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából... logikus is, amit írsz... hüm, jó volt olvasni egy hozzáértő véleményét erről.:) Mostantól nem fogok jobban tartani a tégelyes kencéktől, mint a stiftes stb., kiszerelésűektől, bár... nekem ezekkel inkább az a gondom, hogy utána ragad a kezem -különösen igaz ez egy ajakbalzsamra-, és ezzel például út közben nem nagyon tudok mit kezdeni. De a bacik miatt már nem aggódom.:)

   Törlés