A-England - Sleeping Palace

by - április 14, 2014


Már említettem a minap, hogy sajnos (nem, nem sajnos, mert valójában én egyáltalán nem bánom, csak a pénztárcám) nem tudtam kihagyni az A-England akciót. Ráadásul többszörösen nem, ugyanis nem csak a már nagyon-nagyon régóta vágyott Perceval került a virtuális kosaramba.
A "piroskáról" is mindenképp írok majd, mert ahogy talán sejthető, rögtön belopta magát a szívembe, de egy másik árnyalat okozta a nagyobb meglepetést. Nevezetesen a Sleeping Palace. Persze már Edina posztját olvasva is tudtam, hogy csodaszép ez a lakk, de hogy ennyire meg fogom szeretni, azt őszintén mondom, nem is sejtettem.


Az üvegről sok újat nem tudok írni, egyszerű, klasszikus és tökéletes. Az ecsetet most nem fényképeztem le, de arra is ezek a jelzők illenének, bár talán akkor lenne számomra igazán tökéletes, ha lapított lenne, viszont így is abszolút kezelhető. :)


És most jön az, amit képtelenség szavakkal átadni. Azért természetesen megpróbálkozom vele, de ezúttal inkább a képeknek higgyetek. :)
Tompa, de sötét szürkéslila milliónyi holo csillámmal, ha nagyon analitikus és objektív akarok lenni, akkor ennyi a Sleeping Palace. De ha nem, akkor mint ahogy Edina is írta, ez bizony egy gonosz Disney mesefigura körömlakkja.

Nem az volt az első, ami eszembe jutott róla, hogy lila, tehát nem szembeöltően az, hanem "csak" egy sötét szín, ami határozottan nem fekete, még távolról sem. Viszont a kissé nehezen meghatározható színe és a rengeteg holo csillám miatt megkockáztatom, hogy már-már misztikus, és nem pozitív módon. Valamilyen szomorúságból következő, fájdalmas, negatív mágia színe is lehetne.




A minősége előtt is csak a kalapom emelhetem, ugyanis kiváló ilyen tekintetben is. Inkább sűrűbb, viszont még így is könnyű bánni vele, és nagyon-nagyon szépen fed, ebből tényleg elegendő egy réteg, fedőlakk viszont kell rá, sokkal szebb lesz tőle.
A tartósságára sincs panaszom, a harmadik nap végén kezdett el megkopni, de csak finoman, diszkréten, pattogni eszébe sem jutott.

Tudjátok, hogy nem vagyok nagy lilás, de ez a lakk még engem is elvarázsolt, csak ajánlani tudom! :)

Ezek is érdekelhetnek

5 comments